Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Pitanja i odgovori! :D :D

Ima li ovdje neka djevojka od 25-35g.koja ima problema sa losim zadahom ili neka od vas pozna takvu curu jer i ja imam problem sa zadahom.Ako ima molim da mi se javi porukom.Napomena da ovo nije zafrkancija vec ozbiljna stvar.Unaprijed zahvaljujem na razumijevanju
2017 09 29
Marko, ili imaš neki pokvareni zub ili ti slabo radi želudac...... : 8-)
2017 09 29
pozdrav svima! Kako se javiti administratoru?
2017 10 23
Zašto uvijek idem od sutra na dijetu? :,'( :,'(
2017 12 01
> zanclodvandan: > Pitanje: zašto bijela nije boja? crna i bijela nisu boje, jer su to zapravo svjetline. dakle svaka boja ima bijelu ili crnu ovisno o ljestvici svjetline, odnoso zasićenosti boje. recimo kad kažemo da je nešto kričavo, boja je maksimalno zasićena. ili se može gledati kao reflekriranje i apsorbiranje svjetla i boje. bijela boja 100% reflektira svjetlost i 100% apsorbira boje, a crna 100% apsorbira svjetlost i 100% reflekira sve boje. zašto nas nešto odjednom svrbi. kratkotrajno, bez nekih pretjeranih razloga?
2017 12 23
> Venecia: > Zašto uvijek idem od sutra na dijetu? :,'( :,'( zato jer volimo papati..... :")
2017 12 23
Ekipo,ne znam da li se mogu ovdje obratiti....zanima me način plaćanja na Wish-u. Da li se može platiti paysafe-om ili možda onom ekesh visa poklon karticom? Da ne otvaram račun u banci. Hvala vam na odgovorima!
2018 02 09
Evo ja imam pitanje uplatila sam gospodi novce i poslala potvrdu i sad gospoda mi ne odgovara ni juce ni danas 🙄 I sto sada jel vam se desavalo slicno mecu odma napadat mozda imamposla i nije vidjela ali svi nekako kad ja trebam uplatit vide za 5 min a kad uplatim odgovor sljedi kad me se sjete
2018 02 16
Drage djevojke Radi li mozda koja od vas u inditexu i voljna je posuditi svoju zaposlenicku karticu za popust ili zna nekog tko bi to napravio? Hvalaaa
2018 02 28
Kako ste?
2018 02 28
> Tina1zg: > Evo ja imam pitanje uplatila sam gospodi novce i poslala potvrdu i sad gospoda mi ne odgovara ni juce ni danas 🙄 I sto sada jel vam se desavalo slicno mecu odma napadat mozda imamposla i nije vidjela ali svi nekako kad ja trebam uplatit vide za 5 min a kad uplatim odgovor sljedi kad me se sjete Ako si joj dala adresu onda ti je poslala možda paket a da ti nije javila. Ako ti paket ne dolazi, javis joj se ponovo, ako ne odgovori ostaviš joj negativnu :)
2018 03 23
> soenza: > Kako ste? umorno i sivo, kao i vrijeme :P
2018 05 04
Nisam još u potpunosti upoznala ovu stranicu pa evo da pitam. Mogu li negdje onako "na hrpi" pogledati sve artikle od svih korisnica koje pratim? Recimo kao naslovna strana na fb-u
2018 06 22
Koji strani jezik uče englezi?
2018 06 28
> luna666nera: > Koji strani jezik uče englezi? U Velikoj Britaniji se u školama uči francuski :)
2018 07 30