Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Njuskalo i prodaja

Pozz, zanima me je li tko probao staviti odjeću i obuču na Njuškalo te kako ide prodaja tamo? Stavila sam neke mobitele koji se ovdje ne smiju prodavati pa ne znam da li se isplati prebaciti i ostalo tamo [:smijesi] Ako netko zna, voljela bih znati što se najbolje prodaje tamo, hvala unaprijed [:zaljubljen] [:poljubac]
2015 03 13
Meni tam ne ide ni odjeća ni obuća, bolje je na krpicama. Jedino što mi je super išlo na njuškalu su knjige, no u zadnje vrijeme ni to. [:smije]
2015 03 13
...meni u zadnje vrije ništa na Njuškalu...ovdje barem ponekad [:smijesi]
2015 03 13
Ja sam stavila odjecu i nista nisam prodala. Mobitele i takve stvari se isplati stavit, to uvijek brzo ode.
2015 03 13
meni je na njuskalu ok - tamo barem (uglavnom) znam kad dobijem upit za nesto, da mogu racunati da je prodano, ovdje kad vidim inbox (1) u 90% slucajeva je upit za zamjenu... primjerice, zadnja prodaja mi je bila prije par dana - na njuskalu - balerinke oglasene prije nekih pol godine - ovdje sam za njih dobila nekoliko upita za zamjenu i to je to. za to isto vrijeme na njuskalu samo jedan upit koji je glasio "molim podatke za uplatu"...
2015 03 13
Preko Njuskala sam prvo pocela prodavati. U godinu dana oko 10 prodaja, dok ovdje vise od 40. :)
2015 03 13
Znaci ne isplati se ostalo, hvalaa [:sramezljiv] knjige i tehnologiju, taman ono što se ne smije na krpicama hehe [:zaljubljen]
2015 03 13
Meni na Njuškalu najbolje ide i to godinama kao i na aukcije hr a i ovdje isto neloše iako ovdje pola njih nije ostavilo povratne info to je jedino što me ljuti
2015 03 13
Bome istina, sad sam se sjteila da sam prije kojih godinu i pol pospremala kat i pronasla hrpu knjiga muzevih iz srednje skole i faksa, i to sam ekspresno prodala na njuskalu. Iako je on to sve pozavrsio ima vec par godina. Tak da se isplati, a mobitele sam evo prodala bas prosli tjedan na njuskalu isto.
2015 03 13
I meni na Njuškalu ide sasvim OK. Ali nemoj ostavljati broj mobitela, imati ćeš svakakve pozive.
2015 03 13
hehe :) da, ni slucajno [:kesi] ja sam maknula broj moba jer sam svakakve pozive dobivala, kad sam mob prodavala stavila sam muzev broj [:smijesi]
2015 03 13
Koji sam ja imala događaj, majko mila...nisam stavila svoj broj u oglase, jer iskreno, ja niti ne vidim čemu to - pa broj i sve podatke ionako lakše razmijeniš mailom, a ja sve kaj prodajem je u dvoznamenkastom iznosu, nije da prodajem nešto što bi se moralo jako strahovati da ću nekog prevariti. Hebemu, ako me netko mora zvati da bi si "naručio" kozmetiku od 15kn, onda zbilja...a i svaki oglas mi je popunjen onako, svim mogućim podacima, a ako još nešto treba, napišem u mailu. I sad, kako sam, između ostalog mojeg sranja, imala naš namještaj od dnevne sobe, stavim ja u oglas fixni broj i od mame mobitel. U sam oglas, dakle ne ono u profilu, tako da se to u drugim oglasima nije vidjelo. Jedna ženska je cijeeeeeeeeeeeeeeeeelo prijepodne zvala mamu na mob za jednu torbu koju sam prodavala, i pri prvom pozivu joj je mama rekla da nek mi se javi na mail. Onda je zvala 10x na fixni i onda sam se ja javila (prije nisam bila doma): jel lijepo piše u oglasu da se kupac javi na mail? piše. jel piše u ovom za namještaj da se odnosi samo na to ako se zove za taj oglas? piše. pa molim pratite upute, hvala. I poklopila joj. Možete me sad pljuvati, ali meni se netko takav ne čini normalan. Em zbog broja poziva, em zbog toga što ne poštuje ono što prodavač napiše u oglasu, em jer je pogledala hrrrrrrpu drugih oglasa da bi vidjela taj broj.
2015 03 13
Ja sam par mjeseci na njuškalu i tamo sam imala samo dvije prodaje do sada. Dok sam ovdje imala preko 70. [:kesi] S tim da imam i tamo povremeno upita, ali kad odgovorim, više se ne javljaju. A imala sam i ponudu za zamjenu, nije to samo na krpicama izgleda. [:jezik] Ili recimo jučer me jedna tražila da joj pošaljem ogrlicu od 20 kn poštom obično, pouzećem ne želi, nego će mi uplatiti na tekući kada stigne. Da, baš. :D
2015 03 13
meni ide super i na njuškalu i aukcije.hr
2015 03 13
Meni ide dobro na njuškalu,i moje pr [:smijesi] eporuke za njega,jedino što možete očekivati svakakve pozive,ali tada samo spustite slušalicu i nastavite dalje
2015 03 13
1 2