Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Tete koje imaju butik

Ima li netko da ima butik (odjeća,obuća) kome bih mogla postaviti par pitanja?Naime,ja razmišljam o nečemu takvome,ali jednostavno mi nije jasno kako se to isplati?pokriju li se troškovi najma,plaće radnicima?gdje nabavljate robu?ja i muž pričamo malo,pa reko da pitam,možda netko zna.
2015 03 30
baš kao što kaže kekaM, u pravu je... teško da se možeš pokriti ak nemaš svoj prostor i ako sama ne radiš... i naravno, imati nešto kaj drugi nemaju... sve je zanimljivo ljudima u početku, a onda postaju zasićeni istim stvarima i nema šanse da se pokriješ... najveća stavka je najam... mada, ok, može se živjeti od toga..ali ako radiš sama za sebe... ovako mala vjerojatnost da ćeš uz uobičajene stvari koje imaju svi biti u plusu...
2015 03 30
Meni je isto to interesantna ideja , ali mislim da ne treba skočit u to, nego nekako polako...ne odmah, puf, prostor, roba i to je to..nego korak po korak..
2015 03 30
ja šijem inače jako dugo,stalno zapravo pratim šta se nosi vamo tamo,volim to i baš bi nešto radila u tom smjeru,a sad odakle početi.kuda otići pitati?u poduzetnički centar?
2015 03 30