Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Ebay nakit :)

Pozdrav cure, htjela bi narucit nausnice i narukvicu s ebaya. Neke vece, elegnatne, na crnu haljinu. Uglavnom, imate mozda link od kakvog boljeg sellera s lijepim nakitom? [:smijesi] Nebi htjela narucit, pa da dodju tipa bez pola cirkona ili neceg [:smijesi]
2015 04 03
Kupnjom na ebayu uvijek riskiraš da dobiješ ogrlicu bez cirkona ili lanac koji je promijenio boju na pojednim dijelovima, za te cijene je to jednostavno tako :)
2015 04 03
ja sam naručivala dosta ogrlica i stvarno su sve super bile [:zaljubljen]
2015 04 03
Ja sam uvijek uzela sve di je bilo najjeftinije i sve mi je stiglo tip top :) dok ja sama nisam pokidala [:hihot]
2015 04 03
Ja sam skupila dvije divovske kutije njihovog nakita i nikad nisam imala problema. Ukoliko dođe nesto drugacije od onog na slici, trazis povrat novca, dobijes ga i nemas brigu. Prodavaca imas milion. Upisi u trazilicu sto zelis i trazi. Prodavac neka ima 99+%.
2015 04 03
Ja sam ih naručila nekoliko, 2 'zlatne' su mi stigle sa dijelovima gdje je lanac promijenio boju, jedna mi je pukla pa je više ne mogu zakopčiti, a nekoliko drugih 'zlatnih' su se izlizale s vremenom i sad izgledaju 'zlatno' crne [:hihot] Ali za te novce su odlične [:hihot]
2015 04 03
Minus je sto ekspresno brzo oksidiraju [:tuzan]
2015 04 03
Hvala cure :) i hvala za link, pogledat cu ponudu :) Ma ja sam prije dosta narucivala nakit s ebaya, nisam vec poduze pa eto da pitam :) Sve sto mi je doslo je bilo super, samo sto su mi one choker ogrlice npr brzo oksidirale. Pa gledam da ne uzmem nesto sto moze brzo oksidirat, vise u bojama i bez puno metala hehe :) Da, za te novce ne mogu ocekivat neku ekstra kvalitetu, al opet se uvijek nadam ne naletit bas na najgore hehehe :)
2015 04 03
[slika:cfad775a-622c-4062-9090-87829936f286] Bas me frendica molila da narucim .pa da vidimo kakvo bude stiglo hehe
2015 04 03
ja sam do sad naručila hrpetinu nakita i sve je došlo cijelo, osim jedne ogrlice koja je dva puta polomljena, al dobro...čak se isplati više sa najjeftinijeg linka naručit :)
2015 04 04