Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Oglašavanje apartmana

Cure koje se bavite turizmom gdje oglašavate svoje apartmane? Da li agencija to radi za vas ili samostalno? Počinjem se od ove godine bavit turizmom pa mislim da ću koristit booking.com kakva su vaša iskustva? [:smijesi]
2015 04 17
Ja sam radila u bookingu u hotelu i na recepciji, booking com ti je najbolji izbor, i uzimaju samo 15%, da to je samo.. [:zaljubljen]
2015 04 17
Imaju i moji apartman, za sada i neide baš najbolje jer se nismo odlučili za nijednu agenciju jer je prevelika provizija. za booking sam cula, ali posto smo mi cca 20 min od Opatije, neznam koliko bi bilo zainteresiranih i posto se lako otkazu rezervacije, sve nam je to malo previse...tako da i mene to zanima
2015 04 17
Baš sam danas bila u agenciji i njihova je provizija 30% pa se bojim da će mi cijena biti previsoka i da mi nitko neće htjeti doći po toj cijeni a tako i sama mogu oglašavat na internetu .... kolika je vama provizija?
2015 04 17
Pa ne fejsu...
2015 04 17
Face je dobar izbor no svaki dan treba mukotrpno raditi, mjenjati fotke, pisati, povezivati se sa agencijama vani ... najbolji izbor je Trip Advisor, a narocito ako ti gost koji je bio kod tebe ostavi pozitivan komentar ...
2015 04 18
Oglasi na airbnb!!!! Ili na booking.com.... *SPLIT* Za vrijeme ULTRA festivala mogu srediti goste uz proviziju ako netko zeli iznajmiti sobu ili stan, javite mi se na pp... Također ako netko dolazi u Split tokom Ultre,ili ostatak ljeta,povoljnije mogu srediti vam smjestaj po dogovorenoj cijeni... *mimo agencije* [:zaljubljen]
2015 04 22
> AnnMarry: > Cure koje se bavite turizmom gdje oglašavate svoje apartmane? > Da li agencija to radi za vas ili samostalno?) > Počinjem se od ove godine bavit turizmom pa mislim da ću koristit booking.com > kakva su vaša iskustva? [:smijesi] Pozdrav, već sam drugu godinu oglašena na www.booking.com kao i većina (mogu reći da sam zadovoljna osim kada se gosti ne pojave). Proslo ljeto sam oglasila apartman na www.airbnb.com (dosta upita i od toga možda svaka treća, četvrta rezervacija) i www.2croatia.com ( evo jučer stigla i prva rezervacija za predsezonu). Ako imate još koju stranicu uvijek dobro dođe. Lp
2017 01 31