Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Tetovirani ljudi :))

nope [:smije] davno san prestala [:jezik] a čuj, znan da oće. meni je to čudo jedno šta ljudi uopće obraćaju toliku pozornost na tetovaže. ja na to gledan ovako: dakle to je rad na izgledu, ulipšavanje tila. ja npr. neću ić svaka 2tjedna u frizera il kozmetičarke, al ću zato svakih par miseci otić u tattoo studio odradit svoj dio uljepšavanja [:smijesi] i to većina ljudi ne kuži. da to nije ništa drugo nego ulipšavanje [:smijesi]
2015 04 19
To je umjetnost, ima mnogo tatoo majstora cije radove gledam (nemam nitk jednu tetovazu niti planiram), no to su takvi radovi da je to nesto predivno.
2015 04 19
ni meni nikad nije bilo jasno zasto se ljudi toliko uzbuduju zbog tudeg izgleda. osoba je lijepa ako ima dobar karakter, a ako nema, ne mogu joj pomoci ni najljepse crte lica ili oblik tijela i gotovo, točka.
2015 04 19
potpisujen [:smijesi]
2015 04 19
Wow najs. Definitivno su mi crno bile tetovaze najdraze [:smijesi]
2015 04 19
Definitivno zelim putovati i pokupiti od svakog tog tattoo artista po jednu tetovazu [:hihot]
2015 04 19
Osobno mi je to grozno, volim lijepe tetovaže i estetski raspoređene, a kad ih je tako previše, i da su ne znam kako dobre, ne dolaze do izražaja i to sve skupa izgleda neuredno i ružno. I ne olim piercinge, ni jedan jedini mi nije lijep... [:vrti]
2015 04 19
mislin da ih ima previše da bi to bilo izvedivo [:jezik]
2015 04 19
Jelda [:place]
2015 04 20
jup [:smije] i premalo mista na koži [:smije] [:jezik]
2015 04 20
Evo gledam da otputujem u London na tattoo konvenciju u devetom misecu izgleda da bi me doslo vise nego da tetoviram cila leđa, rebra i ruke [:hihot] [:hihot]
2015 04 20
zašto baš na konvenciju u london? [:sokiran]
2015 04 20
Jer mi je to zelja [:hihot] Oduvik zelim posjetiti London + toliki izbor pravih umjetnika koji te mogu tetovirat [:sramezljiv] a i htjela bi kad je vec svake godine tamo , upoznati doticnu ciju sam sliku stavila na jednoj od prethodnih stranica [:smije] Mogu i negdi blize ali London je London. Ako ne ove godine onda neke druge sigurno [:zaljubljen]
2015 04 20
Ona je nesto malo tetovirala ali je prvenstveno model i radi ona cuda po pozornici s vatrom i tako tim. Ali moze se naci nesto crteza na njenom profilu i dobri su :) A jos je toliko njih koje zelim tamo upoznati [:hihot] ali kao sto kazes , polako [:hihot] Ajme hvala ti , to je pre jeftino [:sramezljiv]
2015 04 20
[:smije] mislila san da misliš na ovu koja šara, linkala si [:smijesi] ti misliš na červanu [:hihot] nju mi je stalno na fejsu izbacivalo sa svih strana, svi su zaluđeni njenin likon i djelon [:hihot]
2015 04 20