Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Pohvala i zahvala!!! :)))))))

Evo ovako,danas dozivih ugodno iznenađenje [:kesi] ,dosao mi postar sa paketom pa sam i bila iznenađena jer znam da nisam u zadnje dane nista kupovala.....na kutiji spazih ime nase drage Cartinke [:kesi] sa kojom sam poslovala prije izvjesnog vremena Poslala mi je prekrasne hlacice i skroz siiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkk za sina,dzemperic upravo za ovo vrijeme,igracaka,i jos ponesto za moju kcerku i mene...... da ne pricam koliko je sve mirisalo jos mi se po kuci osjeti [:smijesi] E pa draga moja Cartinka super si zena i samo si potvrdila moje misljenje o tebi koje je jakoooooooo jakooooooooooo visoko [:smijesi] Hvala ti draga na ovakvoj gesti [:smijesi] Jos da ne zaboravim,sve savrseno odgovara kako je samo uspjela pogoditi mjere [:kesi] [:poljubac] [:poljubac]
2013 03 11
Suuuper [:smijesi]
2013 03 11
Baš lijepoo! Volim ovakve teme! [:zaljubljen]
2013 03 11
super [:smijesi] [:smijesi] [:smijesi]
2013 03 11
nadam se da ce biti vise dobrih cura na ovoj stranici, a sve manje onih pokvarenih,kojih se moze reci, nazalost,dosta ima. divno,svaka cast, uvijek je lijepo procitati ovako nesto [:smijesi]
2013 03 11
ugodno za čut,svi trebamo ovako i bili bi sretniji
2013 03 11
Za svaku pohvalu [:smijesi]
2013 03 11
Prekrasno!!! Sve pohvale djevojci prekrasnu je gestu napravila!!! Eto kako je malo potrebno da se čovjeku baci osmijeh na lice, bravo, bravo!! [:zaljubljen]
2013 03 11
Ovakve teme stvarno ulipšaju dan. [:smijesi]
2013 03 11
i ja hvalim gospodičnu cartinku, surađivale ovih dana, žena je vrh [:smijesi] svaka čast!!! i poklon mi uvalila u paketić, maaa vrh vrh vrh [:smijesi]
2013 03 11
ma nebi nikad ocekivala da ce se nakon 2 mjeseca sjetiti mene i jos cuvala moju adresu [:kesi]
2013 03 11
cartinka sjeti se i mene [:hihot] divno je bilo surađivati s njom , jednostavno i bez zavrzlama [:smijesi]
2013 03 11
Da da da zena je vrh [:zaljubljen] poslovala sam s njom u vise navrata, zaista odlicno [:poljubac]
2013 03 11
I ja se pridružujem djeljenju lijepih komentara po pitanju Cartinke.Nekoliko puta smo surađivale...predivna osoba,zaista... [:smijesi]
2013 03 11
svaka cast kapu dole [:sramezljiv] [:sramezljiv] [:smijesi]
2013 03 11
1 2