Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Dom /

Unutrašnji prostor /

Karniša/bonagracija bez bušenja

Ima li tko kakvih savjeta ideja kako staviti karnišu i zavjese bez da se buši zid? Postoje li neke za lijepljenje? Imam vrlo malo prostora iznad prozora i puno je kablova za struju u zidu tako da bušenje nije opcija..
2015 05 12
mislim da nema,staviš one male na prozor što idu
2015 05 12
Vidila sam te karniše što se samo zalijepe na zid po velikim dućanima Kaufland ili Lidl nisam točno sigurna. Bile su bijele boje i za prozor.
2015 05 12
a da staviš na plafon...
2015 05 12
Evo ucitat cu sliku, pa da vidite u cemu je problem [:sramezljiv]
2015 05 12
baš a da jednostavno u plafon što kaže leptiricaMo
2015 05 12
Nije mi htjelo ucitat na krpice s mob.. Evo u cemu je problem, hocu u jednom potezu prekrit oba prozora a prostor odmah povise lukova je pun struje..
2015 05 12
ako ti nije velika udaljenost od zida do zida, imaš teleskopske karniše - one okrugle kao veće šipke plastične u raznim bojama - od bijele do boje inoxa... koje ne zahtijevaju bušenje niti lijepljenje - drži ih feder unutar njih. Imam takvu jednu i godinama stoji nepomaknuta, a nije na njoj baš lagana zavjesa...
2015 05 12
ima ih od skroz malih do onih koje se razvlače do čini mi se 3,5-4 metra..
2015 05 12
MILLT2 to bi mi bilo idealno! Di ima kupit?
2015 05 12
ja sam to kupila u Zg u jednom dućanu tipa sve za dom [:jezik] pogledaj gdje god ti je dostupno - bauhaus, baumax, jysk, emezeta - mercatone, što god, mora biti... gdje god ima zavjesa, tepiha i ono - od igle do lokomotive, mora bit i toga!
2015 05 12
uglavnom, ja se nisam pokajala, taj feder iznutra (ili što god da jest da tjera stranice na pritisak od zida do zida), stvarno dobro drži...
2015 05 12
ili ako imate Lesninu u Splitu, Möbelix u sklopu nje bi to trebao imat isto...
2015 05 12
Super, hvala ti [:poljubac] to ce bit idealno!!
2015 05 13