Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

DSLR Fotoaparat kupnja

Cure, jel se isplati kupovat polovne s njuskala dslr-e? Gledam si sad fotic i cijene su ubitacne za canonove :( a onda pogledam na njuskalu i ima stvarno dobrih po jeftinim cijenama. i sad se neckam da uzmem cak polovni jer ne znam kad cu inace skupit tolko love [:place]
2015 05 13
Što si želiš kupiti? Ja sam svoj prvi dslr kupila na njuškalu [:smijesi]
2015 05 13
a gledam canonove. tako mi je svejedno koji eos, mislim sto bolji bi bilo super :) samo me strah da ne kupim neispravan ili s puno okidanja pa pozalim jer se pokvari brzo [:vrti]
2015 05 13
ja imam nikonov trenutno.... zadovoljna jesam sve 5.... ali do nedavno sam imala canon SX210IS pogledaj sliku na google, i mogu reci da ga nisam dobila na poklon maaaaalo bih se pokajala (duplo bio skuplji, a ovaj canon ima apsolutnooooo sve iste kvalitete, i zum je milijun puta bolji ) !
2015 05 13
što je veći broj uz oznaku eos to je fotić noviji. bilo bi super da ga možete pogledati prije kupnje i da vodite sa sobom nekoga tko se kuži u fotiće. ja sam imala ludu sreću jer sam ga kupila na neviđeno, dečko koji ga je prodavao ga je zaista mazio i pazio tako da me dosta dugo služio [:smijesi] živ je dan danas samo sam ga zamijenila novijim modelom [:smijesi]
2015 05 13
uzela bi ove ispod 1000 ako mogu birat canon :) a za druge marke ne znam kakvi su :/ gledala sam i sony ILCE 3000K jer sam ga nasla za 2100 u ducanu ali ne znam kakav je ;(
2015 05 13
Ako ti se isplati ili ti je usput, otiđi u Austriju po fotoaparat. Ja sam svoj, Nikon d3200 - AF 18-140VR, platila cca 3500kn dok su bili božični praznici, a kod nas košta 5000kn. [:frustriran]
2015 05 14