Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Stvarno je ljudski bezobrazluk beskonacan!

Ne samo da je takvih okolko NEGO HRPA CURA NA KRPICAMA!!!!!! UŽAS JEDAN, mole, plaću daj molim te pouzećem, čekam doma paket i onaga ga ne podigne idućih tjedan dana, opravdanje - nema, samo sory nisam stigla, pa da poludiš
2015 05 24
Pa cim je tako doletio odma se skuzi da je zaje..takve treba samo ignorirati [:pospan]
2015 05 24
Vraćamo se opet na ono da ako nemate pojma koliki su stvarni troškovi slanja koje plaća kupac, nemate što ni slati kupcu i iznenaditi ga vrtoglavim iznosima poštarine. Svatko je DUŽAN kupca upozoriti koliko koje slanje košta ako njime odluči slati.
2015 05 24
Nisam znala kako bi poslala a naravno da mi je oprostitenaizrazu nadrkana salterusa to uvalila. [:ljut]
2015 05 24
strasnoo [:tuzan]
2015 05 24
..evo i mog slučaja.. Pošaljem gospođi pod navodnicima sandale nove s etiketom.i kaže gospođa..molim Vas imam krizmu u nedilju..ja bi baš te, uplatit ću Vam sutra sigurno..i izmjenimo podatke.. Ja nikada ne čekam uplatu jer vjerujem ljudima..KRIVO! i dalje vjerujem..i pošaljem isti dan gospođi sandale..bila je srijeda pa da stignu na vrime.. Ja zaboravih i na sandale i gospođu..i nakon 15 dana se sjetim..i pogledam uplate jer nemam netb..i vidim njezine nema..kaže zaboravila je..ok..čekam i dalje..i prođe 3 tjedna i ništa..sandale su bile malo 110 kuna..ali ipak..gdje je moral..
2015 05 24
Razumijem da ti je uvalila jer nekima se stvarno hebe za informiranje o uslugama, ali na njih se ne možemo osloniti jer ne prodaju one nego mi. Pošta ima ok info telefon, a preporučam toplo i njihov email za sva pitanja. Dakle, osim plaćanja poštarine, kupac mora platiti i naknadu za uslugu platnog prometa. Ako Vam otkupninu donosi poštar na adresu onda ta naknada iznosi ovoliko: Do 240,00 kn - 9,00kn Iznad 240,00 do 2.133,33 kn - 3,75% od iznosa Ako vam otkupina sjeda direktno na tekući račun (ne ispunjava se papirić za otkupninu nego nalog za plaćanje) onda je ta naknada za kupca: Do 273,22kn - 5,00kn Iznad 273,22 do 4.371,59kn - 1,83% od iznosa uplate
2015 05 24
JOJ,JOJ i sama si rekla kako ti je potreban novac, pa već vidiš po konverzaciji da s takvima jedino možeš izgubiti novac, to ti nije palo na pamet, je ljudski bezobrazluk beskonačan, ali i ljudska glupost [:pospan]
2015 05 24
Nikad ali nikad ne bih nikome ukrala ni otela niti na ovakav nacin.I ne zelim misliti na ono najgore u ljudima ali eto.
2015 05 24
"pajdo" i "pojo mi cuko moje". ha ha [slika:07f979bd-e359-4130-af89-e3859bb29175] Taj tvoj mi zvuči isto kao što je mene jedan lik sa Njuškala udavio da mu obavezno prodam željenu robu a on će je meni platit u bocama. I još pita: Pa kako nećete?! Vama se to isplati! Ja vama boce u vrijednosti 200kn (koliko je roba koštala) a vi meni robu. Bolje da vam dajem boce nego kovanice. [:vrti] [:smije] [:smije] [:smije]
2015 05 24
[:smije] [:smije] [:smije] stvarno kako mislis da neces boce [:place] [:hihot]
2015 05 24
ahahahahaha pa ove boce su najsmešnija stvar ikad [:smije] [:smije] [:smije] daj napiši to u bisere s krpica mooolim te [:smije]
2015 05 24
Ko nije računao, to je 400 boca za preuzeti [:boji] [:ljut] [:smije] Audrey: To je sa Njuškala upad [:kesi] Ja ni ne znam za tu grupu koju spominješ [:sokiran]
2015 05 24
hahaha koji putem bi te boce stigle do tebe???
2015 05 24
Nista uskoro Lacostice ce opet krasiti moj profil na krpicama [:place]
2015 05 24
1 2