Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ko' rano rani...

Tako je, dobro jutro cure [:poljubac]
2015 07 08
ja odmah dam sise, samo me pusti da se kravim na plaži
2015 07 08
Muž ko svaki muž......a majčicu im poljubim...svi su isti.....kak precrtani.... Svi bi nekaj prtljali......uvijek spremni .......nit im zima...niti vruće ....nit ne boli glava [:smije] [:smije] [:smije] [:place] [:place]
2015 07 08
ja nedam nista,ni ne pitaj odmah vristim,napad je najbolja obrana kad pocnem nabrajati ko navijena u sartu odustane,ma daj oni su uvijek spremni,a bome ja nisam na putac
2015 07 08
ali kaze Zuzi,morate dati muzu jer ako nedate vi,dace neka druga ajd da mi je to vidjet,uvijek ce neka dati velikodusno,naravno, a da vidim koja bi im prala gace,kuhala punjene paprike,brinula o djecici,slagala carape
2015 07 08
[:smije] [:smije] [:smije] [:smije] [:smije] Hahahahaha.....ovo sve kaj si napisala kak da si mene špijunirala.... [:smijesi] [:smijesi] No....sad ozbiljno.......kak ti znaš da za ručak imam punjenu papriku.....aaaaaaaaaa [:hihot] [:hihot]
2015 07 08
pa ja to ovom svom stalno govorim i priznao mi je da bi bez mene bio izgubljen,prljav,bolestan,gladan [:hihot]
2015 07 08
Mi vec dva dana jedemo punjenu papriku,prvi dan sa pire krumpirom,jucer sa kruhom,a danas ce biti sa nicim to mi je najjednostavnije,ne mislim sto im dati jesti kad skuham loncinu i cao
2015 07 08
Mene je bivši muž probudio nabrijanim porukama...ma ko ga hebe...a ja njemu DOBRO JUTRO, KAKO SI. BAŠ JE KRASAN SUNČAN DAN ...... REKO EVO SAD ĆU SE IZVALIT NA TRASI I POPIT KAVICU. [:hihot] [:hihot] [:hihot] Nema odgovora već 2 sata [:hihot] [:hihot] Nikako da ga pukne sunačanica i sapli mu mozak [:place] [:place]
2015 07 08
Ja sam već u 6 bila u šumi prošetati psa. zapravo, pesicu - mi smo cure [:smije] onda sam s frendicama otišla na kavu. sad hvatam hladovinu muž danas kuha ručak [:zaljubljen]
2015 07 08
kuha neki muzic sarmu danas,meni se bas jede sarma? a sta ces licki korijeni,ko ti to more platit,niko [:hihot]
2015 07 08
Winxice,smotaj sarmu sa domacom masnom slaninom i dam ti svoju terasu i more na desetak dana?! A ja odo u Jasku sa sarmom,blizu mi rodni kraj
2015 07 08
Čuj.....al tempiraj da dojdeš tam 10.08......sa sarmom i veeeeeelikim loncom..... Delamo krov na kući .....i baš bu živahno...... [:smije] [:smije] [:smije] Jako...blizu....il jako , jako blizu... [:smijesi]
2015 07 08
1 2