Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Obrana diplomskog, dresscode? Pomoc!!!

Imam haljinu do koljena (stvarno do koljena, čak ih malo i skriva) ali je bez rukava i okrugli vrat koji je dosta uzak. Jedino problem je ovaj dio "bez rukava". Smijem li to obuci?
2015 07 09
zašto ne...pa moja nećaka je išla u uskim tamnoplavim hlačama i gore top sa tankim bretelama,onako kao košuljica...ovo tvoje je baš fensi [:zaljubljen]
2015 07 09
sve cure su bile tako casual obučene...samo štiklice da podignu dojam.
2015 07 09
pa mislim da nije prikladno bez rukava [:sramezljiv]
2015 07 09
cestitam. [:smijesi] ako ces haljinu/suknju pazi na duzinu i proreze. kao i dubinu dekoltea i otkrivenost ramena u gornjem dijelu, sto god odlucila odjenuti. sakoic je divan dodatak. obuca takodjer, sto jednostavnija, kakve stikle, ide cura branit diplomski a ne hostesirat i glumit hvatacicu buketa na svadbu u satoru iza vatrogasnog doma.
2015 07 09
Ako je štikla, kitten štikla, znači decentna poslovna visina i sako pod must. [:smijesi]
2015 07 09
kod mene na fakultetu se svi sređuju maaaaaksimalno za obranu diplomskog.. ali mislim da ti nije baš prikladno bez rukava.. ja si isto gledam tak haljiniice za obranu.. i našla sam jednu bez rukava, savršena haljna, ali već sam si splanirala sako preko toga.. jer uz to što je prkladan, još ga iskombinraš s bojom štikli i torbicom.. i etoga :)
2015 07 09
Plava haljina prejednostavna, bez rukava, okrugli izrez uz vrat, duzine do koljena, na noge sandalice ravne. jedini problem je taj dio bez rukava, a nemogu ic u sakou, mislim, vani je +40 :O
2015 07 09
sakoic/boleric kratkih ili 3/4 rukava. to nabacis u zadnjem trenutku, prezivjet ces [:smijesi] .
2015 07 09
a vjervatno vam unutra ima klima,pa kad uđete obučete ga,rasturite to i onda vani skidanje [:hihot] [:hihot] [:zaljubljen]
2015 07 09
smijes bez rukava ako ti je sve drugo tako decentno, a ako ti je neugodno nabaci neki lagani bolero i podvrni rukave ili sako
2015 07 09
pa neće ići u starkama na obranu...gore tip top..a dolje balerinke ili nešto ravno...goru kombinaciju ne mogu zamisliti [:ljut] ...haljina uvijek ide na petu,pogotovo u tim trenutcima...i ne vidim problem zašto ramena moraju biti strogo pokrivena...to što je ona opisala je meni savršeno...ako ti to zadaje problem obuci neki pamučni bolero-vesticu.
2015 07 09