Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

London - Pomoc

Putujem s prijateljicom uskoro u London, zanima me tko je bio gdje je dobar i jeftin smjestaj ? Svakako dajte neke savjete [:zaljubljen]
2015 08 06
Smještaj je jako skup. Kum radi tamo,a sogor se isto seli za koji mjesec.detalje ne znam, samo su to rekli.
2015 08 06
Bas sto kaze littlegirl, nije isto kao kod nas, a nemas bas neki ok smjestaj po pristupacnoj cijeni... Hrana je u hotelima grozna, bar sto se tice rucka/vecere, cak i u malo boljim hotelima, a vani je skupo jesti [:vrti] Najbolje vam je da nadjete neki hostel, ako vam nije problem dijeliti kupaonu (mada ne mora biti slucaj) ili sobu. B&B znaju biti jako prljavi i nikad ne znas na kakvu babu ces naletit [:hihot] Tako da je tesko naci nesto dobro, a jeftino, moras sama pronjuskati, mozda ti se posreci [:jezik] Trazi nesto jeftino s puno povratnih informacija pa vidi gdje se isplati [:smijesi]
2015 08 06
Moje iskustvo u Londonu je da nam je klopa po restoranima bas bila full skupa tako da smo vecinom jeli neke sendvice ili nesto usput sto se pece a toga ima dosta, a ovako otic u restoran i jest to je bas full skupo kad te dva sendvica i dvije cole izadju 120 kn u sabweyu..
2015 08 06
Zato se dok si u Londonu se ne smiju funte preračunavat u kune jer bi plakali cijelo vrijeme [:kesi]
2015 08 06
hahaha da, nikako preracunavati
2015 08 06
:D znaci krasno je, baš sam se htjela nagodinu počastiti nakon faksa odlaskom u Londom [:hihot] . Zezam se, polako valjda će se naći nešto..
2015 08 06
Preporučam otici svakako jer mi je to bilo stvarno preedivno iskustvo i vidis stvari koje inace vidis samo na tv-u...
2015 08 08
da jedva cekam :)
2015 08 09