Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Pomoć oko uređenja stančića

Hej curke evo ovako selim u iznajmljeni stancic ali ga zelim malo urediti..pošto je namjestaj crni u kombinaciji sa narančastom kutnom mislila sam nesto u indijanskom stilu pa bi mi pasale slikice ili vaše ideje :)
2015 08 24
Pogledaj malo web stranicu In dizajn s Mirjanom Mikulec.. meni je odlična, sigurno ćeš dobiti neku ideju s njom [:zaljubljen]
2015 08 24
ili vintage style...joj da na nju sam i zab moram bas bacit oko :)
2015 08 24
mirjana mikulec doslovno krade ideje sa stranih showova na temu uredjenja interijera. zemska veze s vezom nema
2015 08 24
Mirjani Mikulec ne bih dala da mi štalu sredi, kad bih je imala [:hihot]
2015 08 24
kad se samo sjetim kreveljenja u poslov prostoru od dva ipo kvadrata kad je izlijevala beton ko suvo zlato. na sta je to licilo bozemprosti na kraju..ili ona kuhinja sva u ormarima skrivena. neprakticno do mjere da se coek zapita jel si ta ikad jaje ispekla da zna koliko je retardiranu kuinju slozila. [:smije]
2015 08 24
ja se sjećam samo sobe koja je bila gora nego kad ju je uredila.Prefarbala zidove u bijelo ,naljepila 2 naljepnice na zid i okrenula krevet na drugi kraj,neš ti dizajna... [:smije] još kad sam vidjela da je ljudima izbacila sasvim ok parket iz stana(koji je trebalo eventualno prelakirati) i stavila laminat.. [:ljut]
2015 08 24
ivance, jedino sto ti mogu savjetovati, kod uredjivanja malog prostora prvo rijesi basic stvari na nacin da bojama i formom ne pretjerujes. mali prostor ne trpi previse ukrasa, materijala, boja, lako to kasnije lagano nadogradis jastucima, dekicama, slikama, figuricama i okvirima, koje mozes izmjenjivati da dobijes dashak promjene. minimalizam rulz u malo kvadrata. [:smijesi] maja - samo kreten ce pravo drvo izbaciti ili prekriti laminatom. takodjer, sve ti bude jasno kad ta udje u iverpan, deckima na licima pomrcina [:smije] njoj je vrh natapirat te tri dlake na glavi i nabacit fasadeksa, a to kaj se prenemaze i frlja toliko da ju ja pola ne razumijem..ema veze..u jednoj emisiji nije znala sta su pante
2015 08 24
Strašno, ni ukusa, ni svrhe ni praktičnosti u onome što predlaže. A kad već plagira i krade tuđe ideje, mogla je barem dobre, ili ne unakaziti one koje je ukrala [:pospan]
2015 08 24