Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

pojas za mrsavljenje

dali se isplati kupiti onaj pojas koji posebno vibrira i onda ''kao'' rade misici i topi se samo? kako stopit to salo s trbuha? i dali ima kakva krema koja pomaze? znaci ne celulit nego opcenito obujam (salo, voda, masne naslage)
2015 09 21
Vježba i promjena prehrane.Kreme ne tope salo.
2015 09 21
Koliko kg viška trenutno imaš, kakav oblik tijela i koliko si visoka? Pretpostavljam da nisi mjerila postotak masnog tkiva? Najvažniji korak je prehrana - kako bi rekao jedan moj frend, utezi se 70% vremena dižu u kuhinji, a ostatak u teretani :D Sreži kalorije na cca 1300-1500 na dan (od oka, nemoj početi opsesivno brojati svaku kaloriju), a ono što jedeš neka budu pretežno proteini, unosi vrlo malo ugljikohidrata, a one rafinirane nastoj potpuno izbaciti. Uz to pripazi na tešku hranu koja napuhuje, a pogotovo pazi na unos soli. Većina ljudi tijekom dana unese puno više soli nego što treba, pogotovo ako jedu dosta gotove hrane. Moja preporuka je puno svježeg povrća, nešto manje voća (zbog šećera) i ubacivanje proizvoda od konoplje u gotovo svaki obrok. Sjemenke preko povrća, u umake i juhe; proteine u proteinski shake i smoothie; ulje u salate koje ti mogu biti cjelovit obrok ako npr. povrću dodaš slanutak. To je moj recept s kojim sam skinula 15 kg u 4 mjeseca i sasvim izravnala trbuh. Već kad se riješiš viška vode u organizmu i prestaneš biti napuhnuta trbuh će ti estetski izgledati bitno bolje, ali salo se može riješiti isključivo vježbama koje ciljano pogađaju trbuh. Trbušnjaci NISU jedna od vježbi za skidanje sala, nego služe za jačanje trbušnih mišića. Za skidanje sala potrebne su vježbe koje odjednom utječu na više skupina trbušnih mišića, a ne samo na jednu. Guglaj i pogledaj na YouTubu razne varijante sklekova i čučnjeve sa skokovima. Ono što je ključno je da ''dijeta'' i vježbanje nisu dovoljni. Ako želiš zadržati rezultate, ne treba ti dijeta, nego potpuna promjena stila života i prehrane. Vjeruj, lakše je nego što zvuči na prvu. Najgore je započeti :)
2015 09 21
nemoj kupovat pojas..to je bacanje para..vjeruj mi na rijec :/
2015 09 21
166cm, i 70 kg.
2015 09 21
kako se rijesiti te vode?
2015 09 21
Prehranom, kao što sam gore napisala... Ja sam bila 73 kg na 164 cm, pala na 58 uz dosta vježbanja. Ali na početku, samo zahvaljujući lakšoj prehrani baziranoj na proteinima , sva voda je otišla u oko 10 dana - jedno 4-5 kg.
2015 09 21
a kuzis ne jedem upce toliko puno da bi imala toliko kila pa vjerujem da je to stvarno voda, samo ne shvacam zasto se voda zadrzava u organizmu.
2015 09 21
Pa nije stvar u količini hrane koju jedeš, nego u tome što jedeš :) To većina ljudi ne kuži... Možeš pojesti jedan obrok na dan, ali ako je to malo što si pojela nutritivno smeće, ništa nećeš postići.
2015 09 21
Sveukupno sam skinula 35 kg [:smije] Probala sam taj pojas, nisam ga kupila (sva sreća) ne valja ništa...nemoj bacat pare na to. Kao što frigga gore savjetuje...probaj prehranu korigirat. Meni je recimo slatko bolna točka, al eto ničeg se nisam odrekla, a nisam vratila ni kg. Meni pomaže često vaganje (što neki ne preporučaju) [:smije]
2015 09 21
ProudMary, i meni pomaže često vaganje, svakih par sati. Kažu da nekoga to odvede u preveliko kontroliranje težine i na kraju u poremećaje tipa anoreksija, ali meni osobno pomaže. Bitno je da ne poludiš kad vidiš 2 kg razlike ujutro i navečer - normalno je da si ujutro najlakša, a navečer najteža zbog nakupljene hrane i vode :)
2015 09 21