Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Obojala uniformu u ljubičasto- help!

Stavila sam uniformu na pranje sa hrpom ostalog veša i nešto je pustilo boju, tako da je moja divna smeđe-bijela uniforma postala smeđe- ljubičasta. Vanish i ariel sredstvo protiv mrlja ne pomažu, pa me zanima ima li kakvih savijeta kako vratiti bijelu boju?! Prala sam ju već dva puta ali nema pomaka, kragna i dio rukava je (bi trebao*) biti bijel tako da varikina otpada. Molim pomoć :( Dama i novopečeni radnik u nevolji.
2015 09 22
Ima u mileru jako dobar prasak za bjelu boju..dato se mislim zove ili tako slicno...kosta 20 kn a stvarno je dobar
2015 09 22
Sumnjam da išta može vratiti čistu bijelu nijansu osim varikine, ali s njom će otići i ovaj smeđi dio i naravno, svaki izbjeljivač uništava tkanine [:tuzan]
2015 09 22
Meni se to dogodilo na čisto bijeloj majici i ja sam ju oprala sa ostalim bijelim rubljem na 90 stupnjeva, a u bubanj sam stavila dva listića za skupljanje boje iz mullera. Zakon stvar, majica je bila kao nova nakon pranja [:smijesi]
2015 09 22
[slika:5d6a5223-0efa-4d46-871d-90f346f94e30]
2015 09 22
[slika:c745e014-d9f2-405c-adf1-17dbd20b02c4]
2015 09 22
Moja je prijateljica zaprljanu bijelu suknju stavila u domestos izbjeljivac rublja te oprala nakon toga u perilici i odlicno ,doduse kako je tvoja smedja ne znam sto bi savjetovala ,mozda ode nakon nekoliko pranja
2015 09 22
[:smijesi]
2015 09 22
Slažem se s Mattejom, meni se obojala prugasta majica (bijelo plava), ugl. bijelo postalo isto plavo [:vrti] Kupila sam taj prašak u DM-u i izvukla se plava boja s bijele i izgledala je super poslije [:kesi]
2015 09 22
Prvi put čujem za maramice......super matteja da si to podijelila s nama [:zaljubljen]
2015 09 22
u Dm-u sam kupila prašak ...sredstvo za izbjeljivanje (na kutiji grudnjak) i nekoliko bijelih majica namočila a rezultat 2-3 nijanse bjelije majce [:kesi]
2015 09 22
Ove maramice imate svugdje - Mullerove su najjeftinije. I ja to koristim. Ima i krpa koja je za 30 pranja, pa ne morate uvijek nove maramice stavljati. No oprez!!!!!!! Ako nešto jaaaaaaaako pušta boju, bijela odjeća će se svejedno pofarbati malo. Recimo traper, radna odijela vole puštati boju, uglavnom ono što je jako plavo, čak prije nego crno....imam crvenu posteljinu i ni nju nisu maramice "zaustavile" da drugo ofarba, tako da....nemojte miješati bijelo sa nečim što nije već puno puta prano, a intenzivne je boje.
2015 09 22
jel zna netko kako s bijele zimske jakne skinuti mrlje koje je ostavila crna torba na jakni? isto je pustila crnu boju na jaknu...
2015 11 20
To ne ide, nažalost. NI sa čim.
2015 11 20