Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Rukotvorine /

I? Kako vam se svidja :-)

Prekrasne su ali cijena je uhuuuuu [:smijesi]
2015 10 04
Slažem se da je cijena apsolutno naprosto se u ova vremena ne može razdvojiti toliko novcA [:vrti] Ali slate su... Ja kupim taj stil cekerića u ofertisimi za 10 kuna
2015 10 04
Čuj čak i da jest koža preskupo je, a kamoli što nije...Stvarno previšeeeeeeeeee do u plafon.
2015 10 04
Cura koja crta fride boje su joj skupe i cvijece koje joj je na glavi,a koze za 1 se potrosi preko 100 kuna. [:place] velike su torbe duboke 60cm, mozda da smanjim dimenzije pa manji trosak materijala i manja cijena [:sramezljiv] hvala za komentare i savjete [:poljubac]
2015 10 04
Ja bi na tvom mjesu torbe izrađivala od nekog čvrstog platna. Pa eventualno stavila kožne ručke i dno. Cvijeće bi naručila preko ebaya. Ne znam koja im je poštarina ali, Svet metraže ima predivne tkanine, pogledaj..Na taj način bi imala širu ponudu, a pristupačnije cijene. I bila bi veća vjerojatnost da razni profili ljudi nađu nešto za sebe. Pogledaj u hobby dućanima gotove torbe od žutice. Dalo bi se i s njima poigrati [:smijesi] Pristupačnost po pitanju cijene je jako bitna dok još nisi uhodana
2015 10 04
Zanimljiva ideja ali je previše novaca, i nema smisla da su crteži tako skupi, boje za tekstil su jako jeftine, eko koža dođe od 50 do 100kn po metru, umjetno cvijeće je isto tako bagatela...
2015 10 04
Ja isto mislim, tekstilne boje nisu neki trošak, a možda bi bilo bolje ako je već skaj koji i nije neka kvaliteta tako skup pokušat s nekim drugim materijalom pa vidjet..
2015 10 04
ako su od eko kože, materijali skupi, a izrada dobra i torbe kvalitetne, onda cijena nije visoka.
2015 10 04
Kada se zbroji cijena materijala i utrošeno vrijeme, i to što su slike na neki način umjetničko djelo, ima smisla da cijena bude visoka, ali to je i dalje samo torba za koju bi rijetko tko dao toliki iznos. Zgodne su, ali meni i dalje nisu nešto posebno. Od handmade torbi toliki iznos bih dala jedino za torbu Danijele Bilić. Mislim da su njene oko 500kn. Ali ni za to ne bih lako odvojila toliki novac.
2015 10 04
Za akrilne boje ne znam koja je cijena jer ja ne crtam cura je rekla da su boje skupe tako da ne znam,u splitu je metar ekokoze 140 kuna,postava za torbu oko 20ak kn,,rucke za torbu cijena varira .zarada je minimalna. Hvala na pozitivnim komentarima svakako [:zaljubljen]
2015 10 04
Bude na akciji u Lidla akrilne boje za 60 kn cijeli set, a moja preporuka je onda raditi od prave kože za tu cijenu, barem znaš da će trajat pa se isplati dat tolike novce
2015 10 04
svaka cast svakome, al brate ovo je deranje....vrijednost ove torbe max 150 kn al meni se ne svida pa mi je i to previse [:tuzan]
2015 10 05
1 2