Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Vaginini Monolozi

Ova tema nema veze s knjigom Eve Ensler a niti sa predstavom u Kerempuhu nego me ime tog djela zadnjih dana asociralo na ove puste monologe koje primjećujem ovuda, svuda oko sebe.. Nemalo čas naletim kako ljudi komuniciraju sami sa sobom, dođe mi se smijat, s druge strane je psihološki interesantno a opet statistički impozantno budući da puno ljudi pričaju sami sa sobom. Šta nije možda uvik ni loše jer kako bi rekla Seke Odak; tako bar znan da me uvik neko sluša. [:smije]
2013 03 26
[:smije]
2013 03 26
[:smije] [:smije]
2013 03 26
hahahahahha dobra [:smije] a istina je da puno ljudi pricaju sami sa sobom,malo cudno ali eto
2013 03 26
Pa kad se malo osvrnem oko sebe, dođe mi da počnem npr bidat za vlastite stvari. Kad moš sam sebi pisat pisat povratne, moš sam sebi dizat rejting temi, šta onda nebi moga i bidat za svoju stvar [:smije]
2013 03 26
i u povratnim se jos salju puse sami sebi [:smije] [:smije]
2013 03 26
Jedino šta nemoš sam je borit se protiv đikanskog lobija. Ili dotaknit livim stopalom desnu lopaticu. Ili držat oči otvorene dok kišeš.
2013 03 26
ili zadrzat vjetar dok kises [:smije] [:smije] [:smije]
2013 03 26
Evo minusića od šizofreničnih svraka na disbalansiranim takima. Ne nosu one take jerbo su niske. Nego da in se ota jezičina ne vuče po podu. [:boji] [:frustriran] [:smije]
2013 03 26
Lipo li je bit popularan. [:smije] [:smije] [:smije]
2013 03 26
a vidim da.... a da si otvorila temu gdje razapinjes nekoga da vidis kako bi to pasalo [:smije]
2013 03 26
Barem znaš da s pametnim imaš posla [:smije]
2013 03 26
Pa da, jel ti to moš vjerovat? Ja sam otvorila temu da odam počast vagininim monolozima kad ono njušim hejterice koje kao da nemaju vaginu. [:smije]
2013 03 26
Annimea extra tema [:hihot]
2013 03 26
Ja mislin da je najgora kletva na krpicama ' dabogda sanjala moju robu'. [:smije] [:smije]
2013 03 26
1 2 3