Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Događaji, koncerti, izložbe /

modni promasaji

Evo opet sam uocila neki dan jedinstvenu kombinaciju.ide ovako [:hihot] Cvijetne proljetne patikice ljubicaste i pinki boje.crne stucne,plave hlace,smedi remen,narandasta majica na bretele i crni sako ne za svaku priliku sa dodatkom cipkastih rukava haha Strasno ali istinito haha [:hihot] [:hihot] da cujem sta vi vidjate [:smije]
2015 10 29
ahahhaha...sve 3 u isti tren linkale!
2015 10 29
Ma svi imaju svoj stil ali zelim da uvedem malo zivota u ove krpice a i kombinacija mi je iskreno bila smijesna za viditi [:jezik]
2015 10 29
i mi želimo da uvedemo život u krpice, vjeruj nam [:jezik] ....
2015 10 29
.....nikad ne komentiram što vidim na nekome....samo mi je "uniformiranost" dosadna [:pospan] ....čak volim vidjet ludu kombinaciju [:jezik] .....pokazuje otvorenost i iskrenost osobe,što je danas rijetkost [:sramezljiv] .....
2015 10 29
Kreativni ljudi nema sta [:sramezljiv]
2015 10 29
ja sam danas vidjela ženu koja je gurala bicikl na sebi je imala crne taice, neke crne cipele, tamnu jaknu no ispod te jakne je imala kućnu cvjetnu šarenu haljinu, baš mi je bila čudna, pomislih možda je žena zaboravila svući tu haljinu, jer bez te haljine kombinacija bi bila čisto ok, decentna, a ovako kao šaka u oko, naravno pola trga se okrenulo za njom barem nije neprimjetna [:vrti] [:smije]
2015 10 29
Ili joj se jednostavno nije dalo skidati [:hihot]
2015 10 29
ljudi moji, danas je kraj mene na cesti prosla cura, recimo da ima 17,18godina, u majici na bratele!!!!
2015 10 29
Ocito da mi nismo upoznate s tim novim modama [:hihot]
2015 10 29
Da izgleda da smo nešto propustile [:smije] [:hihot]
2015 10 29
Ja viđam kod mladih cura, ovu odjevnu kombinaciju: NAJKICE ili još bolje AIR MAXICE fejk ili prave ne znam ...u nekoj vrištećoj boji... TRENERKA hlače po mogučnosti adidas, plave boje sa bijelim crtama... KOŽNA crna jakna rokerica, ispod jakne obična majica a u nekim slučajevima I gornji dio trenerke... [:vrti] MK torba trenerka I kožna jakna ??? [:sokiran] e da... od mene već potpisano [:smije]
2015 10 31