Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Krade li HP pakete?

Da ni mater bila primatelj-ne bi virovala mislila bi da neko drugi laže..i onda sam skontala mamu im da sve provjeravaju tj snimaju..a poštaru koji je mrknuo proklela potomstvo da Dabogda na banci ne imali nikad u životu vise od 200 kn
2015 11 21
Ni meni ne dolaze paketi s ebaya takoder imam broj za pracenje.jedan paket je stigao u hr 24.10 a drugi 28.10 od treceg nemam broj za pracenje, naravno jos uvijek nisu stigli na moju adresu a poslani su 8.10 Nekome su u dzepu zavrsili ali nije nista vrijedno sat,nausnice i maska za mobitel, takoder mi seler nije vratio novce.
2015 11 21
jelena evo meni paket poslan 20.10 i tek danas stigo
2015 11 21
ja sam slala preporučenu pošiljku, ogrlicu srebrenu, ali se pošiljka izgubila. tako da vam preporučeno slanje ne vrijedi ništa.. dobila sam naknadu za poštarinu, a ogrlica je vrijedila uhuhh... Nikada ni traga ni glasa ogrlici.. Po rijecima mojih iz poste, te iz iskustva, jedino sigurno slanje je vrijednosno. Platiš dosta vise, ali i da vrijedi 5 kn ako si ti napisao 1000, dobijes to ako se izgubi. Kao da je preporučeno jeftino.. od tog incindenta, vise nista vrijedno ne saljem postom, vec tiskom, buduci se paket moze osigurati. preporucena posiljka vrijedi isto kao i obicna - nista. a i paketici s ebaya su mi nestajali, tako da ja u postu nemam ama bas nikakvog povjerenja..
2015 11 21
Poštari definitivno kradu. Meni osobno zasad još nije nestala nijedna stvar, ali sam bila na pivi(lol) pocetkom godine s dečkom koji radi na pošti u Branimirovoj u Zagrebu i rekao mi je da znaju svi copiti pa i on osobno, pogotovo kad nešto viri pa im se svidi, odnosno znaju da je nešto što bi im bilo zanimljivo. Hvalio se da su se oko nove godine počastili lijepim rokovnicima. Bome dobro oblijepim selotejpom sad, kad mi se učini da bi moglo biti "zanimljivo"prosjecnom poštarcu. :/ Za šalteruše nemam informacije.
2015 11 21
Do sada sam poslala preko nekoliko paketa običnom poštom i nikad nije bilo problema. Vjerujem da ima nepoštenih poštara i šalterskih radnika i samo se nadam da ću ih uspjeti kao i do sada zaobići u širokom luku :)
2015 11 21
Kao i svugdje, ima ljudi koji pošteno i savjesno rade svoj posao i ljudi koji muljaju na sve strane. Moj posao dosta ovisi o pošti i jednom mi se vratilo 5 povratnica od 5 različitih ljudi iz iste ulice sa 5 istih potpisa. Šifra: poštaru se nije dalo pisati obavijesti o dostavi pa je potpisao primatelje. Onda možeš misliti kaj radi sa paketima.
2015 11 21
1 2