Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Izgubljena pošiljka

Dakle pošta je uspijela izgubiti preporučenu pošiljku na njihovoj stanici za pracenje posiljke piše: 25.11.2015 18:46:08 HRVATSKA 10200 ZAGREB Pokušaj dostave pošiljke Za sljedeću dostavu 26.11.2015 18:11:29 HRVATSKA 10200 ZAGREB Pokušaj dostave pošiljke Izgubljeno prije ispl./uruč. Da li postoji neka sansa da je negdje kod njih zapela ili da se vraca pošiljatelju? Znaci nit je itko dolazio, nit zvonio, ni obavijestio!!! [:frustriran] [:place]
2015 11 30
Wow, nikad nisam vidjela da u trackingu piše izgubljeno :O Taman kad misliš da si sve vidio i da pošta više ničim ne može iznenaditi... Mislim da je najbolje da što prije ideš na poštu i pitaš za objašnjenje.
2015 11 30
Pošiljatelj treba otići u poštu i pisat potražnicu, nakon toga traže paket, ako ga ne nađu isplate iznos plaćene poštarine x 5, ako ga nađu usmjere ga primatelju.
2015 11 30
Ako pošiljka nije pronađena ili želite dodatne informacije, nazovite broj Kontaktnog centra Hrvatske pošte 072 303 304 ili se obratite na adresu e-pošte: [email protected].
2015 11 30
ma nije posebno vrijedno ali sam zbilja htjela taj komad...e sad ce me cuti..sjest cu im na glavu!!!
2015 11 30
Odeš na poštu sa potvrdom i napravit će pošta zapisanik , dobiješ naknadu za izgubljeno!
2015 11 30
al ja bi radje robu nego novac nazadddd, hjoj ta posta naša :(
2015 11 30
A bolje išta nego ništa, i novci su dobri :D Meni su isto zagubili preporučenu pošiljku. Pisala potražnicu 13.10. i došao paket doma za par dana da kao nije preuzet, što je prema datumima nemoguće jer se nikako nisu poklapali čak ni da je drugi dan došao. Ali reko dobro, nađem je, pošaljem opet, cura primi za tjedan dana( slalo se relacija karlovac- zagreb, 45km udaljenosti). I danas mi zvoni poštar, šalje rješenje od pošte da sam pisala potražnicu, ali je paket zagubljen i imam pravo na povrat u iznosu od 5 poštarina. Gledam, čitam, ne vjerujem. Reko dooobrooo, vi ste luđi nego što sam mislila :D
2015 11 30
ja nisam imala problema sa dostavom paketa, ali sam imala više slučajeva kada su mi pošiljke bile otvarane.. zato je sada oblijepim sa svih strana... svakako odi u poštu sa potvrdom i žali se.. možda ako ju je netko maknuo kada vidi da si napravila zbrku vrati.. a u najgorem slučaju traži naknadu.. bolje i to nego ništa
2015 11 30
imam loše iskustvo, bilo je hitno ...cura nije imala tekući...ja pošaljem 60 kn u koverti dobro sam zamotala novčanicu u papire..nikad joj nije stiglo...baš sam bila u bedu....ima dosta cura koje spominju nikad dostavljenu pošiljku....
2015 11 30
Ma kradu poštari. To se zna. [:frustriran] Sara, a što si mu rekla, jesi prihvatila iliiii....? :D
2015 11 30
ulješura, ma nisam, bacila sam rješenje. To šta oni nisu pošteni ne znači da i ja moram biti takva [ sramežljiv] Meni je bitno da je paket došao do cure i da ona nije poživčanila jer je to trajalo valjda 3 tjedna.
2015 11 30
paket sigurno stoji na pošti...samo pitanje je u kojoj pošti i zašto se poštaru neda ostaviti papirić o pošiljci koja je na pošti...nakon par potražnica bi se paket trebao čudom pojaviti
2015 11 30
Vidim da je ova tema malo "zamrla"... Zanima me što radite/kako rješavate slučaj kad pošiljku pošaljete običnom poštom, a ona ne dođe... meni se to već drugi put desilo i sad sam odlučila ne slati više običnom poštom, iako će to značiti skuplji proizvod u konačnici, ali ne isplati se niti živcirati za par kuna.... Inače sam pisala upit pošti na [email protected], ali sumnjam da će išta suvislog odgovoriti.... nije poslano preporučeno i mogu se (valjda) slikat... iako ja ozbiljno razmišljam da malo pišem i novinama... ima ona rubrika o potrošačkim pravima, pa nek se vidi kako nam pošta radi... (ipak je državna firma....)
2017 11 25
> gea1508: > Pošiljatelj treba otići u poštu i pisat potražnicu, nakon toga traže paket, ako ga ne nađu isplate iznos plaćene poštarine x 5, ako ga nađu usmjere ga primatelju. Upravo tako, ja sam već tako radila, molo to potaraje sa papirologijom ali se ipak dobije novac!
2017 11 27
1 2