Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Koji su vasi kreativni hobiji?

Bok cure, mene zanima kojim se kreativnim hobijem bavite, je li vas hobi i ujedno pridonosi vasoj sreci i/ili kucnom buzetu ?
2015 12 18
šivanjem raznog (jastučići, igračke, ukrasi...) i izradom snovolovki, nažalost ne pridonosi :( valjda se samo meni sviđa što radim :D
2015 12 18
Izrađujem nakit kao što se može vidjeti na mom profilu :) Općenito većinu onoga što prodam opet uložim za materijal, jer ne mogu odoljeti novim bojama, dodacima i sl. Najvažnije je ne odustati odmah. Isto tako mislim da je bitna stvar i cijena. Iako je nešto unikat, ako je preskupo većina neće taj komad kupiti. Potrebno je znati nekad se i prilagoditi. :)
2015 12 18
svasta po malo, crtkaranje, salvetna, fimo, sivanje... nesto malo nakita sam na profil stavila, no kao i dragonfly, izgleda da se samo meni svidja :P
2015 12 18
Pijem,pušim...može li se to nazvat kreativni hobi? :D Šala mala! Iman dvi live ruke i divin se svima koji nešto naprave sa svojin ručicama! Kapa dole cure :-) @ dragonfly,medice su ti prva liga a i snovolovke. Sviđaju se i meni :mig:
2015 12 18
@ BijouEssi jako zanimljivi broševi :-)
2015 12 18
Radim nakit i božične kapice za bor sa srčekima :D
2015 12 18
Super cure :) ja volim i kupovati i napraviti nesto svojim prsticima,jedina mana je svega toga sto drugi kad vide rad i npr.cijenu uvijek al uvijek se cjenkaju,po meni je to ne postovanje truda i rada,al bitno da se uz kavu ostavi baksis nitko se ne cijenka...
2015 12 18
hvala mystery :) ja za svoj rad stavim neku mini cijenu eto samo da pokrije materijal, ruke i ne naplačujem jer to radim iz ljubavi ali eto očito je i to previše [slika:498f58c6-ab49-47b9-bd2e-c94367ca3d30]
2015 12 18
Dragonfly mislim da su ti stvarno ok cijene samo što danas ljudi ne poštuju rad.Vole sve kupovno. Ja volim kupovati unikatne stvari jer je to netko sam napravio bez obzira jer mu je trebalo 5 min ili dva dana.To se sam dosjetio,nabavio materijal,provodio svoje vrijeme za to :D
2015 12 18
slažem se, uvijek je ljepše imati ono što je rijetko, pogotovo unikatno i što nitko drugi nema
2015 12 18
Spavanje. :D
2015 12 18
Trenutno radim kuglice za bor od špage i konca,lustere isto od špage. Inače radim i nakit i razne predmete od špage-vaze,flaše... Super za poklone,a nešto se i proda :)
2015 12 18
Bavim se pletenjem (tek ucim), pecenje kolaca, citanje knjiga, a za sminkanje, pedikura, nokti i masaza sam isla na osposobljavanje :) uzivam u svemu sto radim :)
2015 12 18
Fotografijom :) Pisanjem :)
2015 12 19
1 2