Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

ebay problemi

Nova sam na ebayu i naručila sam powerbank punjač koji ima 12 mj garancije.Došao je i nakon mjesec dana samo prestao raditi.Kontaktirala sam sellera no on hoće da mu pošaljem nazad punjač.Gledala sam i slanje u hong kong je cca 180kn ,a punjač sam platila 85 kn.Kako da to riješim.Imate li kakav savjet šta učiniti?
2016 01 04
tako sam ja kupila brusilicu za nokte i nakon 3 puta riknula,ništa ja sam svoju bacila,nikad nemoj kupovati elektroniku ...odvaži dali ti se isplati ,jer opet ti može tko zna šta doći
2016 01 04
Kako tako puno?Ako šalješ priortetno i preporučeno slaje nije više od 70kn za težinu do 250g. ja sam naručivala sa ebay.uk i došlo me 60kn sa pt. inače jesi li usporedila jačinu punjača sa baterijom od moba.ne puni ukoliko je punjač slabiji od baterija,znači ako nisi provjerila možda je ispravan,ali ne radi na tvoj mob.
2016 01 04
Europske uticnice (jacina bla bla sto vec) drukcije od kineskih i americkih, ne...
2016 01 04
Probala sam i na drugim mobovima,ali uopce ne reagira
2016 01 04
može biti da ne radi,no svejedno provjeri označeno je e mAh,mora biti isti ili veći kod punjača. jesi ga napunila i sve.inače kad ga napuniš ako ga ne koristiš on se svejedno prazni.
2016 01 04
budem provjerila.hvala
2016 01 04