Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Molim Vas za pomoć oko iPhone-a 4s

Ciao. Molila bih vas za pomoć ako se netko razumije :) Kupila sam rabljeni navedeni iPhone. Zanima me mogu li skinuti google chrome, facebook i messenger aplikaciju bez spajanja na app store tj preko spajanja na wifi? Kako se spojiti na app store ako nemam ni jednu od navedenih kartica već maestro karticu? Unaprijed puuuno hvala ! :")
2016 02 12
u app storu imate besplatne aplikacije a među njima su face, messenger,chrome itd...samo se spojiti na wifi, skidaj i uživaj ;)
2016 02 12
Ciao, spojena sam preko wifi-a ali me svejedno traži neki račun za app store...
2016 02 12
Pa moraš se prijaviti na store sa svojim Apple ID-om.
2016 02 12
čitaj tamo sve šta te pita i slijedi upute te popunjavaj...zapamti ili zapiši ID, lozinku,adresu bla bla...i bez brige neće tražit broj maestro kartice
2016 02 12
Ispričavam se na moguće glupim pitanjima, nisam tutum za moderne tehnolgije ali ovo mi je trenutno nepoznanica :) Kako napraviti taj račun, probala sam međutim ''traži'' me osim podataka ime prezime itd., i karticu za naplatu (visa, amex ili master), a nemam ni jednu od navedenih, već maestro. Tako da me to malo zbunjuje...
2016 02 12
iskreno zaboravila san kako to ide ali pokušaj to skip ili klikni bilo koju! ja se ne sjećam da san igdje ostavljala broj kartice.
2016 02 12
svima na novim verzijama traze broj kartice :S
2016 02 12
E sad..postoji mogućnost da je vec vezan rc od starog korisnika
2016 02 12
ja nikad nisan ukucala broj računa a ima mi i sin iphone on pogotovo nije :|
2016 02 12
Ciao. Cure puno hvala na savjetima. ''Spojila'' sam se preko prijateljičinog računa da si skinem neke programčeke za koje sam mislila da mi trebaju. Još jednom, hvala :)
2016 02 19