Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Admine, molba

...da se posao prestane odradjivati polovicno, jer se, eto, nema srca napravit cisti rez. Deder, kad vec ima pokusaja preprodaje, kad je sve nakrcano slikama s neta i tagovima uz koje nije potrebna jutarnja kava ni cigareta, ajmo probat obrisat i takve artikle i takve korisnike. Tebi prvoj manje posla, buduci da nemos ti tolko puta obrisat ljudima artikle kolko se oni puta mogu pocesljat na zimkune stranu i nastavit u istom, revijalnom tonu. Ionako je rijec o nickovima s jednom il nijednom povratnom, najcece i ta jedna bude lazna. Kardašijenka, kao ćelavi primjer toga o cemen ja pricam, neka bude prva, bar u necemu. Ak ne zbog gore navedenih razloga, onda cisto da mi prestane slat ljubavna pisma u inboks.
2016 02 17
"hej Natrag na listu kardashianglam nisam bas shvatila da li si na mojoj strani ili 😃 ako jesi hvala mislim cijela stranica je laznim tagovima ako je stvarno bio problem u tome ne vidim zasto se nisu maknuli tagovi ... 😐 😓 prije 45 minuta kardashianglam ne shvacam cemu vrijedanje ovdje ima maljetnih osoba a to sam ja i nije u redu jos gore ako ste stariji lijepo su vas odgojili nemam vise nista za rec" vrijedjanja nije bilo. al je tema nestala one sekunde kad su cure izlinkale dokaze o tome da mala laze. sad jasi po inboksima.
2016 02 17
mlada je, naucit ce, ima vremena. ha-ha.
2016 02 17
sto ce naucit? bolje lagati? ili skakati po inboksima?
2016 02 17
moguce:D
2016 02 17
srecom pa sam propustila takav odgoj. malo se pokusat okusat u protuzakonitome, pa malo lagati na nivou onih sta nose mokasine jer ne znaju sa znirancima, pa onda jos revat i jahat neosedlane inbokse.
2016 02 17
kardashianblam ,:)
2016 02 17
teme se brže brišu nego šta se uopče I napišu :,'(
2016 02 17
> cipelitza: > srecom pa sam propustila takav odgoj. > malo se pokusat okusat u protuzakonitome, pa malo lagati na nivou onih sta nose mokasine jer ne znaju sa znirancima, pa onda jos revat i jahat neosedlane inbokse. preporučan... jel ono bila kp zenca ;)
2016 02 17
Sto se dogada nisam temu valjda vidjela...sto se tice zamolbe adminu...1000% uz tebe u vezi taganja i ostalog.fakat nek se rezovibpocnu provoditi dosta je bilo samo napola
2016 02 17
> flapperLust: > Sto se dogada nisam temu valjda vidjela...sto se tice zamolbe adminu...1000% uz tebe u vezi taganja i ostalog.fakat nek se rezovibpocnu provoditi dosta je bilo samo napola Vidila san pocetak a poslije nestade u vidu munje...ugl naslov je bio prevara i jos nesto pa u nastavku da je ona prevarena da su sve slike njene,tagovi uredni a onda je jedna cura izvukla slije iz podmemorije i sve ih usporedila s alijem...dalje neznam :,'(
2016 02 17
> kukyst: > > flapperLust: > > Sto se dogada nisam temu valjda vidjela...sto se tice zamolbe adminu...1000% uz tebe u vezi taganja i ostalog.fakat nek se rezovibpocnu provoditi dosta je bilo samo napola > Vidila san pocetak a poslije nestade u vidu munje...ugl naslov je bio prevara i jos nesto pa u nastavku da je ona prevarena da su sve slike njene,tagovi uredni a onda je jedna cura izvukla slije iz podmemorije i sve ih usporedila s alijem...dalje neznam :,'( Tenks kuki ufff nema me kad je akcija na krpama, dem it
2016 02 17
support. + reklame su sada legalne? svaka napiše ispod - dok se stranica ne popravi, ne mogu drugačije nego se reklamirat. onda ok. ali stranica šteka svima, a reklamiraju se samo jedne-te-iste. kad je zadnji put bio ključ blok? eno sinoć, objavila da prodaje auto. i stavila ga na profil. 2 mjeseca tu, otvara temu za temom i - nije znala. yes.
2016 02 17
> kukyst: > > flapperLust: > > Sto se dogada nisam temu valjda vidjela...sto se tice zamolbe adminu...1000% uz tebe u vezi taganja i ostalog.fakat nek se rezovibpocnu provoditi dosta je bilo samo napola > Vidila san pocetak a poslije nestade u vidu munje...ugl naslov je bio prevara i jos nesto pa u nastavku da je ona prevarena da su sve slike njene,tagovi uredni a onda je jedna cura izvukla slije iz podmemorije i sve ih usporedila s alijem...dalje neznam :,'( sad ce i tvoj inboks biti mucki penetriran. aha.
2016 02 17
> cipelitza: > > kukyst: > > > flapperLust: > > > Sto se dogada nisam temu valjda vidjela...sto se tice zamolbe adminu...1000% uz tebe u vezi taganja i ostalog.fakat nek se rezovibpocnu provoditi dosta je bilo samo napola > > Vidila san pocetak a poslije nestade u vidu munje...ugl naslov je bio prevara i jos nesto pa u nastavku da je ona prevarena da su sve slike njene,tagovi uredni a onda je jedna cura izvukla slije iz podmemorije i sve ih usporedila s alijem...dalje neznam :,'( > sad ce i tvoj inboks biti mucki penetriran. aha. hit me :')
2016 02 17
1 2 3 4 5 ... 28 Sljedeći