Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Čišćenje pećnice i slični savjeti

pozdrav, zanima me kako dobro očistiti pećnicu?? eto stvarno se mučim svaki puta ali nikako je dobro očistiti. dok nešto pečem i otvorim pećnicu, izađe ogroman oblak dima, koji peče za oči, po cijeloj kući. ma luda sam od toga!! provala san sa permetalom, tata je isto bio našpricao s nekim dr. sredstvom za odmašćivanje, stavljala san smjesu sode i octa.. ali nikako da se očisti. pa šta da radim više?? najradije bi da kupimo novu pećnicu. i još jedno pitanje, kad operem pod, vide se onako tragovi, kao od vode, šta ja znam. ne znam kako objasniti, ali ostaju tragovi od brisanja. je od puno sredstva za čišćenje, ili od malo? i ako vi ostale imate neka pitanja ili još bolje savjete oko čišćenja kuće, slobodno napišite. samo me riješite pećnice, plizzzz!! :") x-)
2016 03 16
permetal bi trebao očistiti i najprljaviju pećnicu, ali ga treba doobro isprati. joj, mrzim pranje pećnice :@ :') Kaj se tiče podova, nemam pojma, mislim da su ti tragovi od nedovoljno ocijeđene krpe... pokušaj ih obrisati sa suhom krpom nakon pranja umjesto čekanja da se sami osuše.
2016 03 16
Nedavno sam čitala da je prava stvar soda bikarbona i limun, probala sam ocijediti limun, gore sode bikarbone toliko da bude gusto i time sam premazala ono masno staklo na pećnici. I zaista sam lijepo sve očistila, probajte... A za pod Vam je vjerojatno krivo sredstvo, mi smo kupili nekakvo na bazi sode i stalno nam je ostavljalo tragove, s Ajaxom za sad nisam imala takvih problema, probajte... Uglavnom uvijek je krivo sredstvo...
2016 03 16
kupiti novu s pirolizom! gledaš tv, čitaš knjigu i sl...a pećnica se sama čisti i bude opet glanc nova :P
2016 03 16
Permetal definitivno. Samo dobrooooo isprati. ☺☺☺
2016 03 16
ok, provat ću opet s permetalom, možda ga nisan dovoljno dugo držala u pećnici, da se to dovoljno natopi. e a zanima me onaj dio pećnice ravno, tamo je kao motor, tj. ventilator, taj dio se ne usudim špricati jer se ne može dobro isprat mislim, ili? šta da radim s tim dijelom?
2016 03 17
to preko ventilatora je zaštitna rešetka, kod mene se može skinut.....pogledaj malo morala bi i u tvom štednjaku...
2016 03 18
> Vedrana27: > Permetal definitivno. Samo dobrooooo isprati. ☺☺☺ Tako je. Otkad se s njim upoznala, čišćenje pećnice je mačji kašalj. :)
2016 03 19