Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Sastanci. Ona i on. Brak /

Dogodi se kada se najmanje nadaš

Sreli smo se u masi ljudi, na mjestu na koje on i ja nikad prije nismo zalazili, a dosli smo tamo spletom nevjerovatnih okolnosti. Jos i sad mi je tesko opisat taj osjecaj kad sam ga vidila. Bio mi je okrenut u poluprofilu , a ja sam jednostavno osjetila da je taj mladic moj,tu zbog i za mene. Razgovarao je sa nekim drustvom, okrenio se prema meni, nasmijesio se i prisao mi. Fascinantno mi je kako i on vrlo slicno opisuje svoj dozivljaj naseg susreta. Dvadeset godina je iza nas, uglavnom sretnih sa ponekom tuznom. Upravo ove tuzne su pokazale koliko je moj muz vrijedan svakog djelica moje ljubavi.
2016 03 21
Ljubav na prvo a odljub na drugi pogled.....oh da desilo mi se milju puta.... :')
2016 03 21
Meni se upravo to desilo i sada nakon 3 godine smo odvojeni preko 1000 km i sve je super ☺
2016 03 21
Ja sam svog vidjela u gradskom autobusu. Sjedila sam skroz iza, a on se stalno okretao, ja nisam uopće obračala pažnju jer sam mislila da gleda nešto vani x-) Čim sam izašla iz autobusa, dobila sam njegovu poruku. Tada je on bio u vezi. Godinu dana smo se natezali, svaku večer pričali preko telefona (nabila sam svojima račun). On nije bio sretan s tom curom, stalno su prekidali, ona bila hladna prema njemu itd. Ja bila luda za njim. I kad sam odlučia da ću ga zaboraviti, krenuti dalje jer vidim da neće biti ništa od toga, dobila sam ružu, čokoladu i pismo ispred ulaznih vrata kuće. Sljedeći dan smo se vidjeli i evo već 2 godine sam sretna i savršeno mi je s njim :)
2016 03 21
Baš mi je fascinantno čut ovakve priče, i drago da ispadne da se ljudi stvarno " skuže, osjete, prepoznaju" ili što već u djeliću sekunde.. Osobno nemam baš iskustvo ljubavi na prvi pogled, ali imam iskustvo u kojem sam doslovno osjetila da nekon kratkog vremena poznanstva osobu poznajem ne cijeli život već nekoliko života i da mi je bliži nego sama sebi i da mi je jednostavno sve u vezi njega toliko blisko, poznato i toplo..ne znam čudno neko iskustvo..ali završilo neslavno.. Sada imam dragog koji je bio ljubav na ne znam stoti pogled, čak me pomalo živicirao dok me osvajao jer je bio tako očit i malo napadan, a evo sad smo dugoo zajedno, volim ga iskreno, dijelimo sve, ali i dalje mi je jako jako čudno kad ga uhvatim zanimšljenog da nemam pojma o čemu razmišlja i da mi je jedan dio njega vječna nepoznanica, ali sada smatram to skorz dobrom stvarim, uvijek me privlači taj tajnoviti dio...
2016 03 21
meni je stvarno drago čuti kad se ljudi slažu, trzavica ima uvijek al ono, kak bi moja mama rekla, u globalu kad pogledaš, da ne žališ ni zbog čega i da ti je stvarno lijepo i da si sretan normalno. curke želim vam puno sreće i da se svakim danom volite sve više :")
2016 03 21
> SlavicaSlavka: > Ja vjerujem u ljubav svakakve vrste <3 I ja <3 :") :")
2016 03 22
Vjerujem :)
2016 03 26
nisam vjerovala, inače nisam zaljubljive prirode ali dogodilo mi se to nedavno, ništa ne poduzimam jer je neostavrivo i samo se nadam da će proć :/
2016 03 27
Svakoga negdje netko ceka... Valjda.. :/
2016 03 28
Ljubav na prvi pogled,NARAVNO! Oci su se srele,rjeci se poklapale,sve je sjelo na svoje mjesto,a moj zivot se okrenuo za 360°. Sada moja ljubav na prvi pogled je meni suprug,imamo dvoje prekrasne djece!♡♡
2016 05 08
1 2