Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

tamni podocnjaci

cure imam jako tamne podocnjake i da spavam 20h sati na dan oni ce biti tu...jel ima neko ovakav problem? ili savjet kako ih se rijesit? pomoc
2016 05 11
nikako korektor
2016 05 11
pij više vode. i meni pomaže afroditina maska za oči. to ti je onako u vrećicama. ne radi čuda, ali izgledamsvježije, makar doduše nemam tako tamne podočnjake, više mi znaju biti podbuhtli.
2016 05 11
i ja ih imam :D piti vise vode...i vise voca, pogotovo ono voce koje sadrzava vitamin C. Mozes si napraviti naprimjer litru limunade (najbolje bez secera-stavis med) i piti kroz dan ;)
2016 05 11
Nista, borim se sa time cijeli zivot. Nema te kreme koju nisam probala, isla dr provjerit bubrege sve normalno. Kako mi kazu to je jednostavno tako.
2016 05 12
pa nećeš ih maknu preko noći.. trebaš promijeniti prehranu i povećati unos vode.. i kažem ti, vidi za te kremice koje ti daju svježinu.. neće sad oni nestati, ali neće igledati umorno i teško..
2016 05 12
Mislim da ti je kao i meni. Ja ih imam od malena. Ništa ne djeluje niti kreme, ni puno vode niti prehrana. Mislim da je to sve do strukture lica. Ima više vrsta podocnjaka. Neki su genetski, neki zbog bolesti a neki zbog umora. Naravno ako si zdrava i nisi umorna i pijes dovoljno tekućine onda je tu genetika. Kao u kom slučaju. ja imam crne kolutove čak ih ni korektor ne prekrije. Pa ako ima to kakvih iskustva s bilo kakvim kozmetičkim tretmanom laserima itd. nek piše. Meni osobno ne djeluju ovi savjeti pij puno vode jedi zdravo i spavaj više. :)
2019 12 16
Becca under eye brightening kremica prije pudera malo utapkati, a tarte korektor shape tape poslije pudera staviti. To je za bas tamne podocnjake rjesenje, mozda ce vam cak biti i prepokriveni od ovoga, ali djeluje cijeli dan! Sto se tretmana tice kazu da su fileri kratkotrajno ok ali da za par mjeseci kada prestanu djelovat budu jos gori... Tako da bi to trebalo stalno ici tko ima volje i novaca 😁
2020 01 16
Ovo sam probala i djeluje: Garnier Moisture Bomb Eye-Tissue Orange Juice&Hyaluronic acid maska, učinak traje 1 dan. Od korektora su mi super: Eveline ArtScenic 2in1, te Maybelline Age Eraser.
2020 02 05