Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

pomoć dure

cure na profilu mi piše da nije potvrđen E-mail,i sad nikako da skužim kako da ga potvrdim,jel mi može netko pomoći?
2013 04 05
i kod mene je tako...ali kad sam htjela potvrditi mail...nisam dobila nikakvu poruku..i tak eto stoji.... [:zaljubljen] imam uskličnik na lijevom uhu.. [:hihot]
2013 04 05
dure? a da neke od vas prije otvaranja teme na forumu nauče pisati? ok, ovo je samo tipfeler, ali zna biti toga. osobito u naslovima. [:vrti]
2013 04 05
oldtajmerka,to što je napisala dure,umijesto cure,ne znaci da cura ne zna pisati!!! tebi se to nikada nije dogodilo? ne znam cemu takve izjave!!
2013 04 05
Meni nije...nema teorije...Nije stvar samo u spomenutoj curi već o gomili njih koje otvaraju teme i o općoj nepismenosti koja ovdje prevladava...Današnja djevojka/žena je samo kotačić koji je pokrenuo moj komentar, zapravo najmanje nepismena i ispričavam joj se. Ali ne i ostalima. Inače, umIjesto se pravilno piše umjesto! Eto, bar nešto da naučiš i shvatiš o čemu to oldtajmerka baljezga.
2013 04 05
zivcani smo malo,ha? bila ti je bas jucer tema o tome kako cure ovdje lijece frustracije [:smijesi] sretno,draga,i hvala ti sto nas ucis pismenosti,mi cemo tebe uciti o opcoj kulturi!
2013 04 05
Naravno, sve vrvi od vas s vrhunskom općom kulturom Ovo je baš pravo mjesto za učenje o tome...Ako su tebi frustracije zgražanje nad neznanjem pravopisa koji se uči u osnovnoj školi, onda sam frustrirana...Živčana sam kad vidim kamo nam je otišla kultura...Mogla bi ja tebe štošta naučit, ali brijem da je tebi i tebi sličnima vrhunac Guess torbica i Roberto štikle tak da nema smisla....Utrošit ću svoju energiju na nešto korisnije. Recimo, naučiti psa da pjeva Pavarottija. Mislim da bih prije u tome uspjela...
2013 04 05
hahaha samo se sramoti i dalje,ja sam ti svoje rekla u zadnjoj poruci. cura je trazila pomoc a ne napad koje kakve frustrirane Dure koja vjerovatno zivi sama sa ti jadnim psicem pa nema na kome lijeciti frustracije! pozdrav,uzivaj [:hihot]
2013 04 05
Vidoviti Milan? O la la....Inače, frustriranom nazivaj svoju staru. Pokazala si dovoljno kulture, tako da o tome tko se tu sramoti uopće ne bih..
2013 04 05
[:place] [:place] [:place] mir u sudnici [:place]
2013 04 05
[:smije] imaš pravo. imam pametnijeg posla. moram prošetat frustriranog psa..... [:smije]
2013 04 05
branka39 imas pravo,takvi te prvo spuste na svoj nivo,pa dotuku iskustvom [:zaljubljen]
2013 04 05
nemojte se prepucavati ako zbog niceg drugog onda bar meni za volju [:smijesi] [:poljubac] [:poljubac]
2013 04 05
haha ja sam samo iznijela svoje misljenje [:smijesi] nemas frke,necu vise [:smijesi] [:poljubac] [:poljubac]
2013 04 05
nista od navedenog draga,nego sam htjela ukazati da takav tip zene (opcenito) vjerojatno ne moze zivjeti s nikim. uglavnom,poanta svega je da nitko nije bezgresan i da curi umjesto da se pomogne i da odgovor na pitanje koje je postavila ( a ne vjerujem da ga je postavila iz dosade) napad je se zbog pravopisa. eto [:zaljubljen]
2013 04 05
1 2