Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Psihologija /

trebam Vaš savjet ;)

pozdrav, nova sam ovdje, i htjeIa bih sa vama podijeIiti jedan probIem i zamoIiti Vas da uskočite sa ponekim savjetom. naime, nedavno sam upoznaIa jednog dečka i kroz naša druženja saznaIa sam da je kao dijete ostavIjen od strane majke. on o tome ne žeIi pričati, aIi sam primjetiIa da ima traume. toIiko je nesiguran i bez samopouzdanja. u jednom trenutku je među nama sve ok, u drugom mu se vec ne sviđam, pa onda kao ne žeIi vezu jer je pretrpan posIom i hobijima pa nema vremena još i za to, i onda je opet sve ok. MisIim da se boji da se ne zaIjubi pa da bude ostavIjen. Svi me odgovaraju od njega, aIi iz nekog nepoznatog razIoga ne žeIim ga i ja iznevjeriti i okrenuti mu Ieđa, bojim se da bi to još i povecaIo traumu s kojom se bori. nesretan je, bez samopouzdanja i ne vidi svjetIu točku u svom životu. Da Ii postoji neki način da doprem do njega i da mu pomognem?
2016 06 09
Osobno ne bih trošila vrijeme ni živce na te emocionalno osakaćene ili što su već. Ali gledaj, ako ti je baš tooliko stalo jednostavno je, nemoj odustat. Neke filozofije nema..
2016 06 10
Eeeeeh imam sličnu životnu situaciju... Znači moj muž je siroče, također milion trauma u djetinjstvu, ego oscilira od megalomana do apsolutne nule... Ili me obožava ili mrzi... Nema sredine nikad, nikako, nigdje. Ja vjerojatno imam neki kompleks "spasiteljice", pa sam se nakon duge veze i udala za njega. I mogu reći da je veza s takvom osobom apsolutni pakao! Bježi dok nije kasno! Nek ga neka druga sretnica spašava.
2016 06 10
> VekiPeki: > Eeeeeh imam sličnu životnu situaciju... Znači moj muž je siroče, također milion trauma u djetinjstvu, ego oscilira od megalomana do apsolutne nule... Ili me obožava ili mrzi... Nema sredine nikad, nikako, nigdje. Ja vjerojatno imam neki kompleks "spasiteljice", pa sam se nakon duge veze i udala za njega. I mogu reći da je veza s takvom osobom apsolutni pakao! Bježi dok nije kasno! Nek ga neka druga sretnica spašava. Imala sam i ja takav isti problem (kod mene je bila veza, ne brak), al baš isti. I upravo sam to radila - bila njegova "spasiteljica" koja mu je u jednom trenutku bila sve u životu, a u drugome "boksačka vreća". Pa sam odustala, na vrijeme
2016 06 11
Ovdje nije definirano jel on nasilnik, totalno nestabilan, crno bijeli svijet već ono što se da zaključit je da se boji veze..Što iza toga stoji ne znamo, sigurno da se boji ostavljanja, ali ne mora značit da bi bio loš partner kad bi savladao strah. Svaka je osoba za sebe i ne postoji šablona za ljude. Ako ti je stalo propipaj uz dozu opreza da vidiš..
2016 06 13
Btw, ako taj njegov problem prelazi neke normalne granice uputi ga stručnoj osobi, nema što izgubit
2016 06 13
Ne radi se o nasilniku. Dapace vrlo je njezan uvijek kad smo skupa. Ako se par dana ne vidimo ali se svakodnevno cujem s njim tad pocinje s pricom da ne gubim vrijeme na njega i slicno.Imam osjecaj smatra da ne zasluzuje biti sretan i voljen
2016 06 14