Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

naručivanje -stradivarius,pull&bear

Zanima me dali je netko narucivao preko webshopa i kolika je poštarina?Bila bih jako zahvalna kada bi mi netko odgovorio i objasnio hvala,lp :)
2016 06 28
postarina je 30-40 kn koliko se sjecam, no ima opcija da vam paket dode u njihov ducan koji vi izaberete. Ja uvijek tako uzimam, nikad mi nije stizalo bas na moju adresu. uplacujete kod kupnje, ima vise nacina placanja, kartice, njihove poklon kartice.. mora se platiti kako bi se paket poslao, nema placanja kad paket stigne vama. ukoliko vam nesto ne odgovara, moze se zamjeniti, ili ponovnim slanjem tamo od kud je doslo(Poljska, Spanjolska.. u mom slucaju) ili u njihovim ducanima. :)
2016 06 28
i npr ja sam bas prosli tjedan cekala pakete iz p&b, izvrsila sam narudzbu u subotu navecer, u utorak ujutro mi je stigla poruka kako mi je paket dosao u ducan :)
2016 06 28
Ispričavam se na možebitno glupom pitanju, ali čemu zapravo služi naručivanje da dođe u njihov ducan ako vec imaju tu-ducan? ,:)
2016 06 28
> Uljeshura: > Ispričavam se na možebitno glupom pitanju, ali čemu zapravo služi naručivanje da dođe u njihov ducan ako vec imaju tu-ducan? ,:) slažem se hahah
2016 06 29
> anas28: > postarina je 30-40 kn koliko se sjecam, no ima opcija da vam paket dode u njihov ducan koji vi izaberete. Ja uvijek tako uzimam, nikad mi nije stizalo bas na moju adresu. uplacujete kod kupnje, ima vise nacina placanja, kartice, njihove poklon kartice.. mora se platiti kako bi se paket poslao, nema placanja kad paket stigne vama. ukoliko vam nesto ne odgovara, moze se zamjeniti, ili ponovnim slanjem tamo od kud je doslo(Poljska, Spanjolska.. u mom slucaju) ili u njihovim ducanima. :) hvala ti :)
2016 06 29
> Uljeshura: > Ispričavam se na možebitno glupom pitanju, ali čemu zapravo služi naručivanje da dođe u njihov ducan ako vec imaju tu-ducan? ,:) Valjda ako je taj predmet u "njenom" dućanu rasprodan ili ako više nema veličine koja njoj odgovara...
2016 06 29
Aha, zahvaljujem. Btw, pitanje uopće nije bilo zamišljeno kao sarkasticno, stvarno mi nije bilo jasno. Okidoki, hvala ;)
2016 06 30
> Uljeshura: > Aha, zahvaljujem. Btw, pitanje uopće nije bilo zamišljeno kao sarkasticno, stvarno mi nije bilo jasno. Okidoki, hvala ;) Sve okej :) :)
2016 06 30