Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Prodaja već nošenih kupaćih kostima na krpicama

Što vi mislite o tome,dal ste već kupile takav kostim,dal je sigurno to kupovat iako se radi o intimnom rublju? Molim Vaša mišljenja. Zahvaljujem :)
2016 07 13
Ista stvar i s onim iz trgovine, već je zasigurno negdje proban. Ionako nema zaštitnu navlaku za premo milostvinog uležišta u njemu u najvećem broju slučajeva. Stoga sve u mašinu s dezinfekcijskim sredstvom, nošeno, nenošeno.
2016 07 13
Hvala puno na odgovoru,ja inace uvijek isprobavam preko gacica pa sam mislila da tako i ostali,ali vidim da je isto kako kazete..novo ili ne
2016 07 13
Ja također isprobam preko svojeg donjeg rublja, ali sam itekako doživjela i našla badiće u dućanu u svakakvom stanju, pa ću pretpostaviti da to nije tako kod svih. Kao što Koviljka kaže, dezinfekcijski detergent + ocat + soda bikarbona i nema brige
2016 07 13
Ja isto uvijek isprobavam preko donjeg rublja, bila ona zaštita na njemu ili ne. Ali nekako ne bih kupovala nošene badiće, ne znam zašto...Na kraju krajeva, sad su u new yorkeru i sinsayu po 40- 50kn novi, ne isplati mi se toliko davati + poštarina za nošeni :) Btw, decathlon ima gaćice ( i gornje dijelove) od 20kn pa na više, naručila sam si 3 komada, fenomenalne su!
2016 07 13
To sam se i ja zapitala. Ja osobno ne bih nikad kupila nešto takvo,ali jos i razumijem ako je netko nosio jednom dvaput i nesto ne stima pa proda,ali vidim da ovdje se prodaju dosta iznošeni, uflekani i doslovno za smeće. a to sto Sara kaze nadju se za sitne novce.
2016 07 13
Kad imaš sise ubojice i dupe ko plavetni kit, nekad nemaš izbora. #Nisamjamajkemi.
2016 07 13
a ono, kao i druga second hand odjeća. zamisli, na primjer, skinny traperice koje je netko već nosao, ili uski top. kriterij je uvijek, kako hana reče, koliko je to nošeno, odnosno što je prihvatljivo stavljati u prodaju. ako je jednom/dvaput ili nikada i nije poderano, zaflekano ili oštećeno, sve je fair game.
2016 07 13
Kao što su druge cure rekle, sve se opere. Ne bi kupovala badić polovni jer brijem da su mahom pohabani na guzici. Barem su moji takvi jer sjednem na šljunak,kamen..
2016 07 13
Mislim da je sigurno to kupovati, jednako kao i bilo koju drugu rabljenu odjeću. Pa ionako ćeš oprati prije upotrebe. No, ja osobno ne bih kupila iz dva razloga- jednostavno se ne bih dobro osjećala u rabljenom kupaćem, i kupaći su jako podložni izbijeljivanju i deformiranju.
2016 07 13
> MilaElena: > jednostavno se ne bih dobro osjećala u rabljenom kupaćem E to, da. Nije stvar da se ne opere, naravno. A i opet kažem, cijena :D Vidjela sam ovdje badić iz new yorkera, cijena 70kn, ja ga platila 50 du dućanu. ( istinabog, koliko para toliko muzike, od kričavog badića koji izgleda kao da je od pride zastave napravljen, nakon 2 tjedna je postao pastelne boje, ali kaj sad :D ) Plus još poštarina, fakat mi se ne isplati.
2016 07 13
> SaraKedavra: > > MilaElena: > > jednostavno se ne bih dobro osjećala u rabljenom kupaćem > E to, da. Nije stvar da se ne opere, naravno. A i opet kažem, cijena :D Vidjela sam ovdje badić iz new yorkera, cijena 70kn, ja ga platila 50 du dućanu. ( istinaboga, koliko para toliko muzike, od kričavog badića koji izgleda kao da je od pride zastave napravljen, nakon 2 tjedna je postao pastelne boje, ali kaj sad :D ) Plus još poštarina, fakat mi se ne isplati. Ja godinama na kraju iz očaja kupim u NY jedan, bar za rezervu i do kraja godišnjeg je za baciti, doslovno! Ali, doduše, prije par godina sam kupila u Lisci kupaći, i to exclusive linija, kojem mi se donji dio doslovno stanjio i postao proziran nakon 2,3 nošenja. Bio je u tako lošem stanju da su mi iz Lisce priznali punu cijenu kupaćeg, da izaberem što hoću! Od tada smatram da su kupaći potrošna roba. :(
2016 07 13
Ja ne bih nikad kupila rabljeni kupaci kostim, to je jako nehigijenski
2016 07 13
Badić koji je po mom iskustvu ned isplativ je calzedonijin. Kupila sam pred 3 godine jedan, u outletu, platila ga 60kn i kao nov je! A jarkih je boja koje su identične kao i prvi dan. Volim ga, ali isto tako volim i svake godine kupit i neki novi, tak jeftini, tek toliko :) Sad čekam isprobavanje ovog iz decathlona, tribord. Imala sam jedan njihov gornji dio jako dugo, pa se nadam da su i gaćice takve kvalitete. A liscin badić više ne bih kupila ni da je 20kn, ona kopča na leđima mi je drugi dan na moru puknula sama od sebe, gaćice su se deformirale i visile na meni, a boja se isprala na prvom kupanju. :@
2016 07 13
Auuu hvala puno na odgovorima i informacijama!!! Pomoglo :)
2016 07 13
1 2