Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Šta reci !?

Sad samkod jedne cure vidjela da neke hlacice-donji dio prodaje za 30 kn,a mjenja za 80 kn.Pise u opisu artikla kupite ili zanmjenite...Mislim,nemam rijeci.Preterano [:sokiran]
2013 04 06
[:sokiran] [:sokiran]
2013 04 06
da,stvarno tuzno [:tuzan]
2013 04 06
ja kod zamjene ne mijenjam cijenu, veci mi je problem naci pravu vel, ali ovo je jako tuzno [:ljut]
2013 04 06
razumjem ja kad netko napise da je cijena za zamjenu veca za 10,pa i 20kn,ali ovo je bas previse [:ljut]
2013 04 06
koju posluku porat?
2013 04 06
ja ne vidim problem kad su zamjene u pitanju poštenja ovdje nema ovo je ipak stranica na kojoj je lacoste 40 kn a terranova 70 kn tako da... ne treba tražit pojedince, kad u globalu je sve smješno! [:hihot]
2013 04 06
nije to ništa... ja sam kod jedne cure vidjela majicu (zelenu sa šišmiš rukavima iz mane) koju prodaje za 50 kn, moja mama ju je u mani kupila za osam kuna (8!!!!) strašno bezobrazno....baš pretjerano [:ljut]
2013 04 06
Po meni nije u redu podizat cijenu za zamjenu,jer svak ko mi tako reče ja mu odgovorim,ne hvala. Mogu i ja reć onda i moja vrijedi više i opet smo na istom [:smijesi]
2013 04 06
Ja smatram da je za zamjenu vrednovanje cijena koje stoje ispod svakog artikla,na obostrano zadovoljstvoJa sam se do sada tako mjenjala....
2013 04 06
Ja sam filozof po struci pa ne vidim logike u tome da zamjena ispadne skuplja nego kupnja [:hihot] [:hihot]
2013 04 06
Odista je tako [:sokiran] [:tuzan]
2013 04 06
i meni je to glupo, ali razumijem zašto to neki rade. pa logično da je bolje nešto prodat i za manje novca, ali barem dobiješ novac, nego to opet zamijeniti za neku krpu. logično. [:zaljubljen] [:hihot]
2013 04 06
[:boji] Baš glupšo, pa ako je odredila svoju cijenu zašto više vrijedi ovako... Ma iskreno, da mi se 100 puta sviđa, ali nebi pristala kupit od takve cure...
2013 04 06
tak je to u vel'kom poslu, ako ide za keš imaš dobar rabat, ak je kompenzacija, rabata nema, curke malo zabrijaleeeeee, nećemo se igrati Todorića i Horvatinčića ili Keruma [:smije] [:smije] [:smije] , mislim da ovdje cijenu možeš samo spustiti, ali nikako dizati. i bake na tržnici popodne snize salatu, kupus.....
2013 04 06
1 2