Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Najlonke u spreju? Iskustva?

Curke zanima me dali je koja od vas probala najlonke u spreju? U sljedecu subotu idem na svadbu a nisam bas zadovoljna izgledom svojih nogu... Pa sam se sjetila da sam jednom cula za te najlonke u spreju i zanima me dali ih je koja od vas koristila? Kakva su iskustva? I gdje ih ima za kupiti? Hvala :)
2016 07 30
Prvi puta cujem za ovo :D pratim! :D
2016 07 30
I ja pratim :D nikad cula za to
2016 07 30
Isto nikada čula.. Ovo mi baca na sprej za samotamnjenje...ne znam zašto..
2016 07 30
> Brdosuza: > Isto nikada čula.. > Ovo mi baca na sprej za samotamnjenje...ne znam zašto.. Tako i meni haha
2016 07 30
Hmmm, imala sam jednom neki puder u spreju za noge, ako na to misliš... Nije se skidao, ali mi je bilo teško ravnomjerno nanijeti, mislim da je najbolje zamolit nekoga da te naspreja. :) Pa ima ih, Muller recimo.
2016 07 30
I ja bi rekla da se o spreju radi.možda je cura nesto krivo povezala pa je doslo do najlonka u spreju x-)
2016 07 30
zaš jednostavno ne kupiš najlonke hahaha
2016 07 30
Meni nešto to zvuči poznato, al nisam više sigurna šta točno bi to u spreju.
2016 07 30
Da na sprej koji posprejas po nogama i izgleda kao da nosis najlonke...
2016 07 30
> RiverNakit: > Hmmm, imala sam jednom neki puder u spreju za noge, ako na to misliš... Nije se skidao, ali mi je bilo teško ravnomjerno nanijeti, mislim da je najbolje zamolit nekoga da te naspreja. :) > Pa ima ih, Muller recimo. Znas li koliko kosta?
2016 07 30
> Anastasia666: > zaš jednostavno ne kupiš najlonke hahaha Mozda je "malo" prevruce za najlonke prave...
2016 07 30
> Mica004: > I ja bi rekla da se o spreju radi.možda je cura nesto krivo povezala pa je doslo do najlonka u spreju x-) Ne ne zove se air stockings iliti najlonke u spreju..nije za samotamnjenje jer sam prirodno tamne puti pa mi to ne treba..
2016 07 30
majka mu stara...baš sam demode...pratim x-)
2016 07 30
Ja sam cula davno i to vidjela na telki ima masu vremena od toga i malo gledala na Google ali sam se ipak htjela ovdje raspitat ako je netko koristio da cujem iskustva malo i lakse se odlucim dali da kupujem ili ne...
2016 07 30
1 2