Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Slom živaca-ponekad!!!:)

Drage krpicarke,užasno mi je iritantno kad dobiješ upit za artikl,mjeriš,zaj... se :) bez problema,i onda NEĆE da odgovori,jel hoće kupit ili ne!!!!!!!!grrrrrr!!Ja se od toga ospem!!Nije problem ni da se ne kupiNapise jel moze to i to,jel slobodno,kažem je,i nestane sa lica zemlje!!!jel i vi tako "zamracite"??!Pozzz svima!!!;)
2016 08 20
Normalno da nikom to ni drago..al stvar je samo kako se rjesavas s tim "mrakom"..evo ja nedavno jednu upamtila i ostavim taj razgovor u inboxu i nakon jedno 20ak dana sibnem ja njoj ko upit mjere ovo ono..prontno ona odgovori ja muk..eto je sutra samo na taj svoj odgovor stavila upitnik..😂😂😂 Al ja se cudim onima s puno povratnih..pa prazne poruke pa zamjena bez interpunkcije, bez pozdrava i odzdrava..ma komedija..pa ono imam 100 povratnih a ne znam da na cijenu ide tisak 15 kn..pa znam zaboravila uplatit jer problem? ..pa ona mene ubjedjuje sve su kutije 15 kn "na mom tisku" 😎😂😎 svega u bašti Božjoj
2016 08 20
Odraz nečije (ne)kulture. Teško je ponekad reći "ne odgovara, hvala" No sikiriki. Ja recimo, ponekad previdim poruke, pa se javim na upite10-15dana kasnije jer mi je pregledavanje preko moba strava... dešava se i grozno mi bude ,:(
2016 08 20
užasno, mene je jedna cura tražila mjere i 'htjela' je kupit i uzela podatke i sve i samo mi poslala ignore, svašta majka rodi
2016 08 20
Mislim da smo sve prošle kroz to. Što je jedna od cura gore napisala - to je odraz njihove "kulture." Nema smisla živcirati se, ipak je velika većina cura ovdje divna i sve se da dogovoriti. :)
2016 08 20
a kad me pitaju za mjere a u opisu artikla su navedene :') :') :')
2016 08 20
Tako je,većina je divna ali ima bas pacijenata :))) ma no sikiriki :))
2016 08 20
A kad traži dodatne mjere i dodatne slike, sve uredno pošaljem i onda pita jel može niža cijena, spustim i cijenu.....sretna i zadovoljna traži podatke za uplatu, pošaljem i to.......i tatata raaaa ......zadnje nagradno pitanje....jesam li za zamjenu....:O.......odgovorim da nisam ništa kod nje našla i ona veli hmm....ja sam mislila da ćete pristati na zamjenu i više se ne javi.... :-(
2016 08 21
> Sovuljagica: > A kad traži dodatne mjere i dodatne slike, sve uredno pošaljem i onda pita jel može niža cijena, spustim i cijenu.....sretna i zadovoljna traži podatke za uplatu, pošaljem i to.......i tatata raaaa ......zadnje nagradno pitanje....jesam li za zamjenu....:O.......odgovorim da nisam ništa kod nje našla i ona veli hmm....ja sam mislila da ćete pristati na zamjenu i više se ne javi.... :-( Ovaj slijed nisam doživila..da pita popust pa podatke, pa tek onda zamjenu.. Nije li obratno logičnije??
2016 08 21
Ništa me više ne čudi, svakako sam prošla, no idem dalje jer se ne isplati gubiti živce. Ima stvarno super kupaca koji su kulturni ljubazni, također i nas prodavača . Cure žene majke kraljice, idemo ponosno dalje, a te koje biraju i traže dodatne usluge. Takve osobe nisu zadovoljne,nekima je na žalost u cilju da nas vuče za nos. :|
2016 08 21
moze se barem reci ipak necu ili odustajem,,,imala sam situaciju gdje se korisnica javila za djecju jaknu 50kn i pita me za zamjenu,,ja je pitam kako funkcionira dali ona određuje do koje cijene ja mogu gledati zato sto je imala svega 3 artikla 50kn,kaze izaberi pa cemo vidjeti,,ja izaberem od 80kn svidjele su mi se gleznjace,,ah oprostite ali vasa jaknica je duplo jeftinija moze nesto drugo,,ja njoj kazem da sam ja mogla za jaknu staviti i 70kn i da sad nema sanse za zamjenu ipak je ona mene pitala a mi sami ovdje određujemo cijene
2016 08 21
> Majalike: > > Sovuljagica: > > A kad traži dodatne mjere i dodatne slike, sve uredno pošaljem i onda pita jel može niža cijena, spustim i cijenu.....sretna i zadovoljna traži podatke za uplatu, pošaljem i to.......i tatata raaaa ......zadnje nagradno pitanje....jesam li za zamjenu....:O.......odgovorim da nisam ništa kod nje našla i ona veli hmm....ja sam mislila da ćete pristati na zamjenu i više se ne javi.... :-( > Ovaj slijed nisam doživila..da pita popust pa podatke, pa tek onda zamjenu.. > Nije li obratno logičnije?? Što je to logika? :-):-):-)
2016 08 22
Uzas uzas! Takve razgovore odmah premjestim u obrisane da ih niti ne vidim haha nije vrjedno zivciranja :)
2016 08 23
ajooj koliko puta sam mjerila i mjerila,..niti hvala a ništa,..to je njihov obraz
2016 08 24
Sto ljudi, sto čudi! Najbolje mi je kad na moj upit o mjerama artikla ne dobijem ni slova nazad... A svi bi prodavali!
2016 08 25