Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Prehrana, recepti, ekologija /

Lan u kapsulama?

Pokusavam ubaciti lan u svoju prehranu, mljeveni koristim povremeno i to mi je ok. Čitala sam o dobrobiti lanenog ulja i probala ga jos prije,no imam razmažen želudac i jednostavno ne mogu gutnuti to ulje..probala sam ga s nečime pomiješati,no svejedno ne ide. Čitala sam da postoji lan u kapsulama za lakšu konzumaciju. Zanima me koristite li to i može li se po dobrobiti usporediti s uljem? Te ako da, može i preporuka gdje kupiti:)
2016 08 21
u kapsulama i je isto ulje , baš iz tog razloga , za one koji ga ne mogu progutati čistaka x-) osobno mi nisu privlačne kapsule (plastika, ovo-ono). ali ako ne ide drugačije.... možeš si i sama puniti kapsule, kupiš prazne pa puniš uljem kojim imaš ili koje smatraš najboljim... Frend takove stvari (koje mu nisu po ukusu za nepce) riješava da u bananu zakamuflira to što treba pojesti..., ne znam kako mu uspjeva ali pretpostavljam da banana glumi kapsulu :D nisam pozorno slušala, a možda sam trebala ,:) Meni je ulje lana super u salati . kim , lan, noćurak nisu privlačnog okusa svima pa se pribjegava raznoraznim sredstvima.
2016 08 21
Pa to sa punjenjem kapsula mi nije palo na pamet uopce.. Dobar se cini taj trik s bananom :D prvo cu tome dat priliku, ako ne onda cu na kapsule prijeci Nomad,hvala na odgovoru! :")
2016 08 21
;) meni su sve te bljakaste stvari fine, pa nisam ekperimentirala, no da trebam, prvo bi to probala s bananom. Magnezij klorid mi je jedino odvratan , ali kad sam trebala, začepim nos, progutam prek volje i bok. :') :')
2016 08 21
> NomadOrganic: > ;) > meni su sve te bljakaste stvari fine, pa nisam ekperimentirala, no da trebam, prvo bi to probala s bananom. Magnezij klorid mi je jedino odvratan , ali kad sam trebala, začepim nos, progutam prek volje i bok. :') :') Mislim da je magnezij klorid jedna od rijetkih stvari koje izbljujem ( sorry na izrazu) iste sekunde kad ga popijem! Razmišljala sam da ga miješam s voćem ili sokom bi li imao isti učinak kao s vodom, što mislite? A što se tiče lanenog ulja, jeste probala u kombinaciji sa svježim sirom, meni je super.......:-)
2016 08 22
Učinak bi što se magnezija tiče, bio isti , ali odvratnost sumnjam da se može ičim zakamufilrati x-)
2016 08 23
> NomadOrganic: > Učinak bi što se magnezija tiče, bio isti , ali odvratnost sumnjam da se može ičim zakamufilrati x-) Hmm, možda se odvažim i probam.......:-):-)
2016 08 23
S limunadom ga se lakse progutaa
2016 08 24