Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Pitanje za Admina

imam jedno pitanje pa ako je nekad već dan odgovor na isto, pliz ponovite :) Naime, zašto nisu linkane negativne tj. neutralne povratne pa da se točno odvede na te povratne, a ne da se mora listati tri dana da se to vidi? Neutralne se daju za uzimanje podataka pa ne javljanje, a ne utječe na ukupnu ocjenu, a bilo bi baš zgodno za znati taj info prije suradnje, što ne? Ne postoji čak niti onaj smajlić koji se daje za neutralke pa da se otprilike vidi kakva su iskustva. Koliko se sjećam, ta mogućnost je bila na starim krpicama. Negativne se znaju ovdje davati za svašta pa i za uzimanje podataka što nije po pravilima. I to utječe na ocjenu, ali ne znači nužno da je korisnica neka prevarantica. Razni fejk profili iz samo njima znanih razloga i bez suradnje ostavljaju negativne komentare (naletjela sam i na to).. Gledam jednu korisnicu, ima preko 150 povratnih i od toga 2 negativne. Iz čiste znatiželje sam tražila da vidim što se desilo. Našla sam jednu gdje se korisnica kao kupac žalila na kupljeni artikl, no ova prva je punudila povrat, ali ova druga nije pristala već je radije ostavila negativnu - po meni totalno nepotrebno i bez veze...svima se dogodi propust i ako postoji dobra volja, sve se može riješiti. Drugu nisam mogla naći jer me, valjda zbog previše klikova po istom profilu i kaj ja znam zašto, server izbacio s krpica. I ne da mi se dalje tražiti.. I ta cura nek ima još jednu neg i eto ti blok - a nisam sigurna da je baš zaslužila.. Ukratko: može li se linkati na sve povratne posebno (poz, neg i neutr.) da se odmah vidi kakva su iskustva s drugim korisnicama?
2016 09 10
nisam admin....ali se sjećam da je po uvođenju nove verzije krpica bilo postavljeno to pitanje...i odgovor je bio da ne može. :(
2016 09 10
Sve se to moze, ali je tehnicar na ovoj stranici izuzetno nesposoban
2016 09 10
Ja također glasam za to da se vrati mogućnost zasebnog pregleda pozitivnih, negativnih te neutralnih povratnih, ovo je na novim krpicama totalno bez veze...kao što reće natko123 ako se želi vidjeti negativna u moru pozitivnih mora se tri dana tražiti...slažem se i s lanazg...ja sam se adminu javljala desetak puta jer nemam mogućnost pretraživanja po podkategorijama i do sada nije ništa riješeno po tom pitanju.
2016 09 10
Staviti neutralnu,jer sve češće se javljaju gospođe uzimaju podatke i neuplačuju a salno aktivne,pa nek drugi znaju s kime imaju posla hvala
2016 09 11
Kako da se javim adminu? :")
2016 09 12
Taj link neće biti omogućen jer su vlasnici stranice odlučili da ga ne žele. Objasnili su mi da je njihova vizija ove stranice prijateljsko mjesto gdje korisnici svoje probleme rješavaju kao zreli ljudi, razgovorima i dogovaranjem. Uzalud objašnjavam da je balkanska krv sasvim suprotna od njihove staložene sjevernjačke, tako da ništa od toga. I ja sam razočarana jer bi nam svima bilo lakše.
2016 09 13
hvala vam
2016 09 13
Steta :/
2016 09 13
hvala na odgovoru - baš šteta :(
2016 09 13