Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

iOffer i Ebay-ove 4,50 kn

Dakle, imam dva pitanja. Prvo je koliko je sigurno naručivati s iOffer-a pošto su marke fejk, a već mjesecima gledam nekakve teme. A drugo je, zadnji put kada je poštar došao naplatio mi je 4,5 kn za maskicu koju sam naručila preko Ebaya, on je rekao da je zato što se radi o malom paketu, no čitala sam svašta i sad ne znam je li problem u našoj pošti ili u Kineza, i kako se to može izbjeći?
2016 09 16
To naša pošta naplaćuje promet po Hrvatskoj, ne može se izbjeći ako seller pošalje mali paket, koliko ja znam.
2016 09 16
> Brigita23: > Dakle, imam dva pitanja. Prvo je koliko je sigurno naručivati s iOffer-a pošto su marke fejk, a već mjesecima gledam nekakve teme. > A drugo je, zadnji put kada je poštar došao naplatio mi je 4,5 kn za maskicu koju sam naručila preko Ebaya, on je rekao da je zato što se radi o malom paketu, no čitala sam svašta i sad ne znam je li problem u našoj pošti ili u Kineza, i kako se to može izbjeći? problem je u pošti, no meni poštar par puta i nije naplatio (iz kine,koreje). a naručivanje fejkova općenito app. nije sigurno mada će se naći neke koje će te uvjeriti kako je posve sigurno.
2016 09 16
Naplati uvijek kad mora... imaju posebne naljepnice sa serijskim brojem i nema hoće-neće, nije stvar njegove dobre volje.
2016 09 16
> RiverNakit: > Naplati uvijek kad mora... imaju posebne naljepnice sa serijskim brojem i nema hoće-neće, nije stvar njegove dobre volje. nema veze sa dobrom voljom,no ponoavljam nije mi svaki puta naplatio.možda do tada nije zaživjelo to još. isto niti jedan paket iz eu,švicarske,norveške mi nije dodatno naplaćen
2016 09 16
Par puta sam narucila s iOffera fejk stvari i sve je uvijek bilo uredu, uvijek selleru napisem da napise neku drugu cijenu koja je ispod 20$
2016 09 16
Tako ni meni, kad sam ga pitala od kad je to, on je rekao da je zakon vec dva mjeseca. A jos sam prosli mjesec dobivala isto male pakete i nije mi nista naplatio. Mozda treba reci selleru da napise 'gift' umjesto 'small packet', pa ce onda proci. AjicuL, jesi to ove godine narucivala ili jos prije? I ako je cijena manja od 20$ onda ne gledaju ili?
2016 09 16
Ja sam morala platiti i kad je pisalo Gift...
2016 09 16
Koliko shvaćam pitanje uvodničarke ono se odnosi na naručivanje fejkova, a ne na vrijednost onoga što naručuje i eventualnu carinu. iOffer je kao i svaka druga stranica za kupovinu osim što prodaje fejkove. Kupovina fejkova i unos u zemlju (EU) je zakonom zabranjeno. Naručivanjem fejkova riskiraš dobivanje ljubavnog pisma od carine, a potom i eventualno od odvjetničkog ureda koji zastupa brend u Hr. Generalno, kako su cure napisale, koji puta prođe, koji puta ne. Većinom prolazi bez problema, ali ima ih dosta koji su dobili gore navedene čestitke u vidu velikih kazni.
2016 09 17
Ma zanima me carina i kako je zaobići, jer je očito da su tene fejk, ali da, ne vrijedi riskirati jer nikad ne znaš pa makar i većinom prolazi bez problema.
2016 09 18
> Brigita23: > Ma zanima me carina i kako je zaobići, jer je očito da su tene fejk, ali da, ne vrijedi riskirati jer nikad ne znaš pa makar i većinom prolazi bez problema. ne možeš ju zaobići, app.
2016 09 18
Joj dobro, mislim, jel možeš povećati vjerojatnost da ti ne otvori paket kao sto je npr. AjicuL napisala da napomene selleru da napise cijenu manju od 20$.
2016 09 18
> Brigita23: > Joj dobro, mislim, jel možeš povećati vjerojatnost da ti ne otvori paket kao sto je npr. AjicuL napisala da napomene selleru da napise cijenu manju od 20$. to opet ne znači kako neće otvoriti paket.uvijek naručujem u vrijednosti 22 eura i 99% slučajeva je otvaran. nekad prođe paket u vrijednosti 100 eura, nekad ne prođe onaj u vrijednoszi 10 eura,. to je lutrija
2016 09 18
Teško da se tenisice neće otvarati, mogu oni napisati vrijednost USD 5,00, nisu carinici glupi. Riskiraš da otvore i kada vide fejk, ta-daaaa.....ima carinika koji će odmahnuti rukom i pustiti paket, a ima i onih od kojih ćeš dobiti čestitku. Sve je to stvarno lutrija.
2016 09 18