Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Agencija za iznajmljivanje nekretnina

Da li znate za neku okej agenciju u Zagrebu koja (za određeni postotak naravno) se bavi rentanjem vaše nekretnine. Znam da to ima vani, da agencija praktički preuzme brigu za nalaženje stanara i održavanje nekretnine u vašem vlasništvu, ali iskreno nisam još naletila da je to i kod nas slučaj. pa eto...svaki savjet dobro dođe tnx :")
2016 09 22
eurointerijeri su vrlo fina celjad. kulturni. brzi. bjez od, recimo, operete na kilometre :D
2016 09 22
eo već guglam :) fala
2016 09 22
još nešto - zna li netko kako to rentanje preko agencije funkcionira? tj. jel agencija samo popunjava stan ili se brine i za održavanje istoga?
2016 09 22
potpisujes ugovor s agencijom, u njemu svi detalji. dogovori razgovor i pregovaraj o detaljima koji su ti bitni. od njihove cijene za tu uslugu, preko svih detalja, usluga koje obavljaju u tvoje ime, s naglaskom na sve kaj ti je bitno. svaki ugovor se moze "personalizirati", sadrzavati detalje koje "spranca" redovito ne sadrzi. imas li odvjetnika koji bi ti bitno srocio na papir, jos bolje.
2016 09 22
Moja teta je tako rentala, prva stanarina je od agencije, tako se namire. Iskreno meni je to nbulozno jer ako stanari odu nakon npr 4 mj nemaš baš neku zaradu
2016 09 22
znam ali ako nisi u Hrvatskoj onda barem netko drugi vodi računa o nekretnini...nije baš da ću moći svako malo dolazit punit stan :/
2016 09 22
Zanimljiva tema! Pratim ;)
2016 09 22
Definitivno ti se agencija neće brinuti o održavanju stana tipa bojler, mašina i sl...to nisam još čula da rade😛
2016 09 22
Ivona ovdje je rijec o porezu na rentanje i racunima u skladu s mj.troskovima najmoprimca. Iznimno bitan detalj.a dodatno se u ugovor s agencijom moze dodati jos detalja.
2016 09 22
znam da vani to ima jer mi stric tako radi - praktički je dao stan agenciji u periodu od npr. slijedeće 3 godine, a agencija sve rješava - traži stanare, rješava pričuvu, račune, održavanje....njemu samo novci sjedaju na račun :) a nit' oro nit' kopo :D tnx cipka. već sam probala neke kontakte baciti :)
2016 09 23