Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

Bojanje balonera?

Riječ je o mom najdražem baloneru koji je bio prekrasne crvene boje, no kako je star već barem 4 godine, boja je jako posvijetlila i nije ni slična više. S obzirom da mi je baloner jaaako drag ( I kroj i emocionalno sam vezana za njega hh) razmišljam da kupim crvenu boju i tako ga malo osvježim. Nisam nikada bojala samostalno nešto, a kamoli baloner pa me zanima je li koja probala, mislite da bi moglo uspjeti? Gdje da kupim kvalitetnu boju?
2016 09 27
Kupiš dva paketa boja za bojanje u mašini, staviš unutra sve po upustvima kako piše i ispast će ti ok. Samo mašinu poslije moraš staviti da odvrti neko pranje na prazno. I nemoj nakon toga odmah prati bijelu robu. Operi crnu. I to je to. Jednostavno. Ja nikada ne kuham jer je to teže. Ja sam kupila boje u dm-u.
2016 09 27
ćPreporučila bi ti kemijsku čistionicu..kod nas u kvartu je Lemija...Bolje da ti to profesionalci naprave...Ako baloner nije za farbanje..oni će ti reći..dok kupiš farbu..pa sve to umrljaš..ovo ti je jednostavnije...Imam iskustva ..a ti odluči i Sretno! :")
2016 09 27
Hm, od kojeg je materijala baloner?Pamuk ili poliester.Pazite da vam ne ostanu mrlje.Inače ima u Muller i DM trgovinama ove šta je krosasan navela.
2016 09 27
E pa uopće se nisam sjetila da to rade u kemijskim čistionicama! Imate li ideju koliko okvirno košta tako nešto? Hvala! Mislim da ću provo se raspitati u vezi tog prijedloga pa vidjeti isplati li mi se
2016 09 27
Malo sam pogledala cijene na internetu i za bojanje balonera je 80-100kn :/ Malo je više nego što sam mislila, ali pogledaj cjenike malo pa možda nađeš nešto povoljnije. Zna biti i na ponudi dana, kolektivi i takvim stranicama, npr platiš 40kn i dobiješ usluge u vrijednosti 100kn.
2016 09 27
Moja kolegica je nosila i rekla je da je "niti 100 kuna". Nisam pitala točnu cijenu niti u koju kemijsku je išla jer moj baloner još ne treba bojanje.
2016 09 27
Gle 80 kn kod profesionalca i zagarantiran uspjeh a ne cca 50 za dvije boje doma pa se mislit oces jos usrat stvar...ja mislim ova prva opcija 👍🏻
2016 09 27
> smisnamala: > Gle 80 kn kod profesionalca i zagarantiran uspjeh a ne cca 50 za dvije boje doma pa se mislit oces jos usrat stvar...ja mislim ova prva opcija 👍🏻 I ja bih preporučila odnijeti na kemijsko s obzirom da se radi o baloneru. Ja najčešće bojam neke starije i male stvari pa mi je ok u loncu :) Dobro obojani baloner može potrajati još par godina pa se isplati.
2016 09 27
I ja sam farbala hlače u kem. čistioni Lemija,bolje to prepustiti u sigurne ruke nego kući kemijati...... :)
2016 09 27
Ne riskiraj, plati i sve +5, nema mučenja i nema pogreške, nema bacanja love i još da ne ispadne dobro! Što je sigurno, bolje je platiti u svakom slučaju. <3
2016 09 27
Ja sam farbala trapke i još neke stvari s bojom iz Chemaca u vešmašini, rezultat je bio kratkog vijeka i neimpresivan, a njihove boje i sol koštaju na razini kemijske čistione. Da ne velim da su mi te trapke farbale ostatak veša narednih 10 pranja, a kad su prestale farbat drugi veš, onda su i one izblijedile. Previše zezancije za polovičan uspjeh :)
2016 09 27
> GreenQueen: > Riječ je o mom najdražem baloneru koji je bio prekrasne crvene boje, no kako je star već barem 4 godine, boja je jako posvijetlila i nije ni slična više. S obzirom da mi je baloner jaaako drag ( I kroj i emocionalno sam vezana za njega hh) razmišljam da kupim crvenu boju i tako ga malo osvježim. > Nisam nikada bojala samostalno nešto, a kamoli baloner pa me zanima je li koja probala, mislite da bi moglo uspjeti? Gdje da kupim kvalitetnu boju? Ja ne bih eksperimentirala. Odnijeti u kemijsku i pod obavezno tražiti da na račun upišu vrijednost robe, jer i oni znaju zeznuti. I ono najbitnije, dobro pogledati cijeli baloner je li boja cijelog balonera ista. Oni moraju pristati napisati vrijednost i dati vam garanciju, ne usmeno, nego u pismenom obliku i žigom ovjeriti. (ne moraju kod javnog bilježnika :D )
2016 09 28
Super, hvala na savjetima, mislim da ću definitivno odnjeti onda u kemijsku i hvala na ovom zadnjem savjetu za garanciju, to mi ne bi palo na pamet.. Pomogle kao i uvijek :")
2016 09 28
Slikaj nam prije i poslje...i mas zanima 😘
2016 09 28
1 2