Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Gorski kotar oko Lokvi

Imate li kakvu ideju što vidjeti i zazujati u području oko Lokvi? :") Idemo danas a ja se totalno pogubila jer je odlučeno baš u zadnji čas....:s Zanima me i gdje jesti, i što se može vidjeti..Ne moraju nužno biti samo Lokve, može i Delnice, Mrkopalj, ma cijeli taj gorski kraj...:(
2016 10 04
Otiđite do Fužina, mjesto je jako lijepo, tamo ima nekoliko restorana gdje možete na klopu (preporučam Bitoraj), prošetajte oko jezera Bajer... ;) Možda sam malo subjektivna jer imam tamo korijene, no meni je to jako lijep kraj. :)
2016 10 04
Slažem se sa QueenB, i moje su preporuke kao i njene! Fužine su divne, premda je i Lokvarsko jezero jako lijepo za šetnju kao i naselje Gorski raj u Lokvama.... u svakom slučaju, želim ti da napuniš baterije jer to se tamo itekako može! :")
2016 10 04
Uuuuu Gorski <3 U Lokvama obavezno škicnuti spilju Lokvarku i Lokvarsko jezero. U Fužinama ima super štrudla od borovnica, Bajer jezero..i dosta planinarskih /pješačkih staza. A u Delnicama (ubiti brdo iznad Delnica) je planinarski centar Petehovac (prefina klopa- ako zaglibiš tamo obavezno probaj Srećkovu juhu od gljiva <3 ) ;) :)
2016 10 04
Slažem se sa djevojkama za Fužine, a posebno sa Ezri u vezi štrudle sa borovnicama - obavezno probati!!! :") :")
2016 10 04
Mi smo bili u spilji Lokvarki prije godinu dana, također na jezeru i odlično nam je bilo :D A u Fužinama sam bila prije kojih mjesec i pol, kad smo išli s godišnjeg, stvarno prekrasan kraj, vrijedi pogledati ;)
2016 10 04
Zeleni vir kod Skrada, Kamačnik u Vrbovskom, NP Risnjak kod Crnog Luga, Izvor Kupe....
2016 10 04
Zna li netko objasniti kako se dođe do spilje alokvarke... :") Evo nas kod naplate kućice ali je zatvorena i samo bi htjeli makar ulaz vidjeti gdje se nalazi :') Strudla od borovnica zvuči sjajno, Fuzine isto, sve ću probati!!
2016 10 04
Niste se valjda vratili a specijalitete od žaba niste probali...
2016 10 05
Uh, to smo se dogovorili da nećemo... ,:) Nekako nam gadljivo...a ionako svi kad ih pitaš kakvo je vele da je kao piletina, pa ono.. Zasto jednostavno ne pojesti piletinu? :') x-) Hvala vam svima puno na savjetima, bili smo na jezeru, našli splav Čaču, nasli ulaz od špilje Lokvarka, bili u park sumi Golubinjak, bili kod ponora Ponire, bili u muzejcicu žaba (presmijesan je, imali su čak i pelenu sa uzorkom žaba izloženu :') ), i dogovorili se da ćemo vrlo brzo ponovo jer ipak moramo UĆI u špilju a ne samo razgledati ulaz. :/ ;) Hvala još jednom :D
2016 10 06
;)
2016 10 07