Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

na pustom otoku

nudi vam se odlazak na pusti otok, da se maknete od ove kiše, sve je tmurno, a tamo more , sunce, palme, al morate povesti sa sobom nekoga za koga smatrate da je bi vam uljepšao boravak na otoku
2016 10 21
Nudis odlazak na pusti otok il se nudis kao suputnik? :*
2016 10 21
nudim odlazak a na vama je da si povedete neku osobu, simpatiju,muža,ljubavnika, ovisi ko šta ima :P
2016 10 21
Sonja vodi sa sobom naravno, dobila je na lutriji njena Stella..Kakva pitanja, svasta!
2016 10 21
> SonjaSpoljaric: > nudi vam se odlazak na pusti otok, > da se maknete od ove kiše, sve je tmurno, > a tamo more , sunce, palme, al morate > povesti sa sobom nekoga za koga smatrate > da je bi vam uljepšao boravak na otoku Ima li ADSL na pustom otoku?
2016 10 21
Znam koga bi ofca povela...svoju Zara kozmetiku 😂 Ja bi si povela klauna da me zabavlja 😁😂😎
2016 10 21
> EzriZlo: > Znam koga bi ofca povela...svoju Zara kozmetiku 😂 > Ja bi si povela klauna da me zabavlja 😁😂😎 😂
2016 10 21
> Blliss: > > EzriZlo: > > Znam koga bi ofca povela...svoju Zara kozmetiku 😂 > > Ja bi si povela klauna da me zabavlja 😁😂😎 > 😂 Mozes i ti s nama 😄 al nemoj mi tuc klauna.
2016 10 21
> EzriZlo: > > Blliss: > > > EzriZlo: > > > Znam koga bi ofca povela...svoju Zara kozmetiku 😂 > > > Ja bi si povela klauna da me zabavlja 😁😂😎 > > 😂 > Mozes i ti s nama 😄 al nemoj mi tuc klauna. Jee neću obećajem.😁
2016 10 21
Eto Sonja... Blliss, moj klaun i ja samo već spakirani i spremni za put :D Čekamo još ofčicu i medicu..tebe i onog popu zgodnog šta si spominjala :') :') :')
2016 10 21
to bi nas bilo previše, otok je mali, a ja bi povela jednu krpičanku s kojom sam stalno u sukobu, možda bi nas otok pomirio :') :') :') :') :P
2016 10 21
> sonja90: > Sonja vodi sa sobom naravno, dobila je na lutriji njena Stella..Kakva pitanja, svasta! stelica mi je trenutno u žalosti, nju nisam ni pitala :|
2016 10 21
> EzriZlo: > Eto Sonja... Blliss, moj klaun i ja samo već spakirani i spremni za put :D > Čekamo još ofčicu i medicu..tebe i onog popu zgodnog šta si spominjala :') :') :') čuj, razmišljala sam, svašta se priča o tim klaunima, možda bolje da si povedeš nekog pametnog političara, imaš ih na izbor :P
2016 10 21
> SonjaSpoljaric: > > EzriZlo: > > Eto Sonja... Blliss, moj klaun i ja samo već spakirani i spremni za put :D > > Čekamo još ofčicu i medicu..tebe i onog popu zgodnog šta si spominjala :') :') :') > čuj, razmišljala sam, svašta se priča o tim klaunima, možda bolje > da si povedeš nekog pametnog političara, imaš ih na izbor :P ma gdje ima pametnih političara? :o
2016 10 21
kažem ti da ima al oni ne mogu od ovih drugih doći do izražaja :D :D :P
2016 10 21
1 2