Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Voltino-Mazuranac

Curke ja bih trebala sutra na mazuranac drito, vidim da bus u onom normalnom smjeru ne vozi zbog radova al trebao bi nekako voziti sta ne u tom smjeru sta ne? Hitno info trebam imam u 8 zakazano na kirurgiji ne zelim da se zez.. pa ne stignem? :(
2016 10 23
pa iz Voltinog ideš po nasipu onog malog potočića pješice i izbiješ na Remizu, onda se bilo kojim tramvajem odvezeš do Cibone i Savske znaš li dalje, ne znam koju bolnicu trebaš..
2016 10 23
> sanjaurban: > pa iz Voltinog ideš po nasipu onog malog potočića pješice i izbiješ na Remizu, onda se bilo kojim tramvajem odvezeš do Cibone i Savske > znaš li dalje, ne znam koju bolnicu trebaš.. Ja bas moram na mazuranac,u perkovcevu i ovaj bus mi najvise odgovara samo neznam kako vozi :/
2016 10 23
ako ne vozi, ovo što sam ti napisala je dobra opcija dakle ostaneš u tramvaju 12 i voziš se do Mimare i Muzeja za umjetnost i obrt, to ti svaki seljo u tramvaju zna gdje je (barem mislim). Tu siđeš, malo se vratiš unatrag u eto ti Perkovčeva pred nosom Kreni dovoljno ranije jer u to vrijeme je velika gužva, sve je puno srednjoškolaca koji jure u školu..
2016 10 23