Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

jakne 2016/17

Hello :) Jel imate zimsku jaknu vec ili trazite kao ja? Sto vam se svidja i sto ce se nositi ove godine?! Koliko novaca izdvojite na to?! Nijedna mi nije nesto posebno, pa dajte link na trgovinu, slicicu, prijedlog, sve je dobrodoslo :) Molim vas, bez reklamiranja krpicarskog profila.
2016 10 23
Gledala malo po dućanima i ima mi lijepih u zare i čini mi se Tom taylora..zamantalo mi se od dućana pa ne znam koji je koji više.. Ili s olivera..uff Ugl ove godine ima više perjanih jakni nego kad sam ja tražila. Imam ju, samo bzvz lutala-)
2016 10 23
A pitanje je kakvu tražiš?
2016 10 23
Imam jednu Moncler već 5 godina i stvarno je super.Kupila sam pred 2 godine kaput, sad si razmišljam da si kupim novu neku, no ne sviđaju mi se baš po dućanima jer su sve na isti kalup i preskupe (npr. NY jakna 600kn , ne vrijedi toliko), tako da ću kupiti neku povoljnu ako naletim, ako ne bit će dobra i ova koju imam.
2016 10 23
S.oliver moram vidit def. Zaboravila
2016 10 23
Shvaćam ja da je dizajn bitan, ali za 2000kn (kao redovnu cijenu) kupiš jaknu s materijalom namijenjenim za mokro i hladno. Koliko ti je ta pernata trajala? Najveći je problem održavanje, u stvari, tj. pranje. Sonja jesi bacila oko u Peek? Imate li vi Peek uopće? Ja sam danas gledala samo muške doduše pa ti ne mogu puno prepričati, ali imaju ih podosta.
2016 10 23
ja danas malo lutala s frendicom, svejedno u koji sh. centar idem jer u svima isti dućani skoro...jakne su bezvezne i tanke, još im stoje one male kratke od umjetne kože, ko gumene kad ih dotakneš, brrrr. ove nove s krznom preskupe, materijali izvanjski skroz loši, plave i crne sve nalovljene dlačica i mucica, frendica bila očajna jer ne zna šta bi kupila za kćer imam oko 5-6 jakni koje nosim, a tri sam kupila u importaneu na kolodvoru, Zg, skroz slučajno kroz više sezona, kao kupila sam za sezonu, povoljno platila, no jakne se drže više godina i pokazale su se skroz ok, neke skroz nepoznate marke- Benfish lady i Newness Ne volim nositi istu jaknu jednu stalno, već imati više, no nikad ne kupujem preskupu, i što je normalno za mene- nikad ništa ne kupim kad to planiram, već kad nešto ili nekog čekam, pa malo švrljam Nekako bi me srce bolilo kad bi iskesala 2000 kn za jaknu, to mi je previše, nemam nijedan tako skupi komad u ormaru.. Dakle, odluči malo švrljati, sigurno ćeš nešto i naći.. No...vidjela sam nekoliko lijepih kaputa, šteta što to ne nosim..
2016 10 23
Sanja i meni se čini da nisu ni stigle prave zimske u dućane. Što ne mogu razumijeti jer kupaće izbace valjda već u veljači, a rasprodani su do lipnja :')
2016 10 23
da, stvarno je tako No u h&m u izbacili neko ljetno sniženje, baš skroz ljetne majičice, topići, jedan onakav bijeli za kakav se ovdje trebaš staviti na listu čekanja da ti korisnica naruči, uglavnom piše od 20 kn...u jednom trenutku sam se pogubila skroz i mislila da dolazi ljeto...
2016 10 24
Kao i prošlih sezona ne odvajam se od Tailorke, odlična jakna. I zimskog kaputa kupljenog na krpicama. I dalje traje potraga za crvenom jaknom, i sve što sam dosada vidjela, nije mi se svidjelo... A za novu čekam 1 mjesec i ludilooooo....
2016 10 24
E da, kad ste spomenuli kaput...Kakav to sastav materijala treba bit da bi bio topao zimski? Par sam snimila i isla probat i vidim to tanko nesto jadno... Kako bih ja sad mogla znati po sastavu jel toplo? Uvijek tako ciljano idem i onda nista..nadjem ono sto tad ne trebam.
2016 10 24
Debele koncane veste i moj zuti kaput, sve razmrda u ove monotone i hladne dane. Zimogrozna sam pa ce od slijedeceg mjeseca dobro doci proslogodisnja jakna pernatica military zelene boje tipa parke, ali s kapuljacom i eko krznom. Nisam nesto posebno gledala ponudu za ovu godinu, ali mislim sve slicno kao i prosle.
2016 10 24
> sonja90: > E da, kad ste spomenuli kaput...Kakav to sastav materijala treba bit da bi bio topao zimski? Par sam snimila i isla probat i vidim to tanko nesto jadno... Kako bih ja sad mogla znati po sastavu jel toplo? > Uvijek tako ciljano idem i onda nista..nadjem ono sto tad ne trebam. Kaput sa vunom definitivno..poliester ti je ko da nemaš niš A vidjela sam , jakne su stigle..puni dućani jakni A new yorkić zna ponekad imat kvalitetne jakne, imali su pred par godina one perjane, vidim da oh neke cure prodaju, imam istu, super je topla i drži se super
2016 10 24
Evo link od jedne, i bile su oko 500-600 kn, al stvarno su kvalitetne
2016 10 24
> Majalike: > > sonja90: > > E da, kad ste spomenuli kaput...Kakav to sastav materijala treba bit da bi bio topao zimski? Par sam snimila i isla probat i vidim to tanko nesto jadno... Kako bih ja sad mogla znati po sastavu jel toplo? > > Uvijek tako ciljano idem i onda nista..nadjem ono sto tad ne trebam. > Kaput sa vunom definitivno..poliester ti je ko da nemaš niš > A vidjela sam , jakne su stigle..puni dućani jakni > A new yorkić zna ponekad imat kvalitetne jakne, imali su pred par godina one perjane, vidim da oh neke cure prodaju, imam istu, super je topla i drži se super Ma ovi poliester su užas i tanki.Evo imam benetonov i varteksov vuneneni kaput već 10 godina i ko novi su.Nakon sezone ih odnesem na kemijsko.A ovi od polestera su doslovn za jendu sezonu ili šminku.
2016 10 24
1 2