Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Domovnica, Porezna UPOMOC

Curkee zanima me dali ima koja od vas da radi u poreznoj :D ili znate informaciju Mogu li ja kao student podići na poreznoj onaj papir o primanjima za svakog clana?ili to baš mora tata? I dali se to moze izvaditi bilo gdje u RH? Treba mi za fax :( A drugo pitanje se odnosi na domovnicu i rodni list. Ako sam rođendan tipa u Zg dali mogu podići to oboje npr u Splitu? Plizzz pomagajte :)
2016 10 26
Mislim da je moguće. Matične knjige su sve u jedinstvenom elektroničkom sustavu, tako da mislim da se može podići bilo gdje. Možda bi bilo dobro pronaći broj Matičnog ureda u Splitu, pa nazvati i provjeriti. Za poreznu nisam sigurna, ali nekako si mislim da bi svaki punoljetni član zajedničkog kućanstva mogao dobiti potvrde za ostale članove. Ali i to bi se moglo telefonom provjeriti na poreznoj ispostavi.
2016 10 26
e hvala vam, citala sam malo po forumima i onako svaki kaze drugacije :/ Emili bas mi je teta u referadi rekla da moram priloziti i obrazac i potvrdu koja to dokazuje, jer ovako bi svatko mogao slagati :( a kod nas u fini cekat 3 dana da dodes na red :,'(
2016 10 26
Ma neeee..ne trebaš stajati u redu gdje se vrši plaćanje računa (tamo gdje je najveća gužva). Pitaj nekoga na FINI da te uputi na šalter e-građani..popuniš tu pristupnicu i dobiješ na mail korisničko ime i lozinku..sama isprintaš..ma čas posla! I ne trebaš kupovati nikakve biljege (20,00 kn rodni list+20,00 domovnica).. Nazovi na Poreznu i teti na centrali reci da trebaš nekoga ko radi na izdavanjima potvrda o dohotku građana..pa nju sve pitaš i napomeneš da ti treba za fakultet.
2016 10 26
Možeš ti podići za svakoga člana s tim da doneseš od svakog člana oib...možeš izvaditi bilo gdje... a domovnicu i rodni isto tako možeš bilo gdje....
2016 10 26
Vidim da si rekla da si student, pa se na e-građani možeš prijaviti i s AAI identitetom. Tamo imaš domovnicu i samo je isprintaš.
2016 10 26