Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Možda nekom pomognem....

Prije nekih mjesec dana,otvorih temu o operaciji vratne kralježnice u nadi da će mi tuđe iskustvo s istim olakšati išćekivanje operacije.Očekivanja su mi bila prevelika :) ,javio se nije nitko tko je tako nešto prošao,već samo korisnice koje je tema zanimala jer ih muče isti problemi.Ako nekog zanimaju rezultati-osim da je ovaj pacijent preživio-slobodno pita,rado ću podjeliti svoje iskustvo :)
2016 11 16
> 2nducan: > Prije nekih mjesec dana,otvorih temu o operaciji vratne kralježnice u nadi da će mi tuđe iskustvo s istim olakšati išćekivanje operacije.Očekivanja su mi bila prevelika :) ,javio se nije nitko tko je tako nešto prošao,već samo korisnice koje je tema zanimala jer ih muče isti problemi.Ako nekog zanimaju rezultati-osim da je ovaj pacijent preživio-slobodno pita,rado ću podjeliti svoje iskustvo :) Preživjeli ste? Hvala Bogu. Kako vam je? Čitala sam tu temu, ali nemam iskustva i ne poznajem nikoga tko je operiran.
2016 11 16
Nakon ne javljanja nikog na temu i ja sam bila u paničnom strahu da se ne ću probuditi :) Srećom,nisam bila u pravu.Puno sam bolje nego prije operacije,što je i bio cilj.Objektivno sam super,a sad što malo boli-ipak su štemali po kralježnici-i to da je spavati sa ovratnikom pomalo nemoguća misija :) Odlično sam.
2016 11 16
Lijepo, samo kad vam je bolje. Drago mi je da vam je sve dobro prošlo. Puno sreće u daljnjem oporavku. Nadam se da će vam život sada biti puno lakši nego prije. Bilo kakva bol koja se trpi nije laka, a vjerujem da operacija kralježnice utječe i psihički na čovjeka, ipak je tu strah da se može nešto desiti i da čovjek može ostati paraliziran. Srećom pa je to sada iza vas. Ne poznajem vas, ali želim Vam sve najbolje i puno puno zdravlja vam želim, a sv ostalo će doći.
2016 11 16
Najvažniji razlog otvaranja teme je pokušaj da osobe sa istim problemima ne otežu sa operacijom zbog straha ili optimističnog stava-ja to mogu rješiti i drugačije-ne završe kao ja u zadnjim minutama na stolu.Meni je disk probio leđnu moždinu i bilo je samo pitanje dana kad bi bila papa.Znači ,nemojte neozbiljno sa tako ozbiljnim stvarima.
2016 11 16
Hvala na lijepim željama :*
2016 11 16
Hrabra naša 2nducan <3 Odlično da si otvorila temu da i druge ohrabriš, svaka čast :) Ne ustručavajte se pitati ju bilo što, znam koliko je njoj značilo (a i kome ne bi) dobiti bilo kakvu informaciju prije operacije.
2016 11 16
nisam upoznata sa prijašnjom temom ali drago mi je da je sve dobro prošlo i želim brz i uspješan oporavak :")
2016 11 16
Baš ste drage <3
2016 11 16
Puno srece u daljnjem oporavku...ja trenutno jos na terapijama,bol prisutna,ali nekako sam ju prezvakala i naucila se nositi s njom. Slusam ljude sa slicnim problemima i posto sam vec gotovo mj.dana među njima,stekla sam dojam da ih mnogo ima problema sa kraljesnicom i da se dobar broj njih nadje na operacijskom stolu...gdje ste operirani?
2016 11 16
U Draškovićevoj-traumatologiji.I da ne zaboravim reć-toliko dragih osoba na hrpi pronaći,graniči sa čudom.Dakle ,ja tamo nisam vidjela namrgođenu ili neljubaznu sestru,ni doktora niti ne medicinsko osoblje,a stvarno je odjel težak za rad,većina pacijenata koji i nisu baš pokretni,samim tim i strašno zahtjevni.
2016 11 16
Dakle,uistinu lijepo iskustvo,ako se izuzme razlog kako i zasto ste dosli tamo.... :")
2016 11 16
S obzirom da sam zakoračila na odjel oblio me hladan znoj,došlo mi da se na peti okrenem i bjež,situacija na prijemu,da,osoblje učini sve svojom pozitivom da olakša i prije i poslje operacije oporavak pacijenta.
2016 11 16
Tako je meni bilo na EMNG-u...zapravo nisam imala viziju kako ce pregled proteci,a covjek vani taman izasao nakon pregleda poceo sve prepricavati i jos drzi vatice po sebi...skoro pobjegla,al je sestra bila brza :')
2016 11 16
EMNG mi isto bila noćna mora,nije baš ugodan osjećaj kad puštaju struju po tebi :) O magnetnoj ne želim ni pričat s obzirom da sam žestoko klaustrofobična :) Kakav Vam je nalaz EMNG-a?
2016 11 16
1 2 3