Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

ulje crnog kima bozidar?

Dali je nekom pomoglo ili ne imam astmu pa kazu ljudi da pomaze jeli netko probao,kakva su iskustva?hvala :(
2016 11 18
Ne znam za Bozidara, ali da, kažu da ulje kima pomaže. U prvom redu alergičarima i asmatičarima, pa i onima sa problematičnom kožom. Treba ga piti kontinuirano i redovito, bez "zaboravila sam par dana" i ne pomaže u roku dan dva, ali pomaže. Tako sam čitala na stranicama na kojima su majke asmatičara i alergičara pisale osobna iskustva .
2016 11 18
Moje cure su uzimale Kalinji....odlično je...problem je bio okus,ali mi smo ga uzimali s medom...
2016 11 18
Mislim da ga ima većina ljekarni,pogotovo biljne ljekarne.
2016 11 18
Mi crni kim koristimo od 2.godine starosti djeteta,imala je gadan dermatitis, alergiju na puno hrane,a sad ima 8.godina i doktorica (imamo istu), nas uopće ne pozna-sve je prošlo, ni ona ni ja neznamo za bolest.Pijemo ga s medom,a kupujem ga u Bio&Bio. Više ga ne pijemo konstantno,u početku jesmo,jer je bilo gadno,sad počnemo u 9.mj,prije nego krenu viroze,promjene i sve je ok.Ja bi ga od srca preporučila, nemože odmoći samo pomoći. 😊
2016 11 18
imala sam dosta zdravstvenih problema jedno vrijeme vecinom zbog pada imuniteta i konstantne promjene klime,uglavnom crni kim je izlijecio SVE u roku mjesec dana..morate samo provjeriti da je bas 100% ulje crnog kima..ima u bio ljekarnama..i da kao sto je vec netko napomenuo mora se biti konstantan s tim..ja sam uzimala 3 puta dnevno sa medom :) svaka pohvala i dosad najbolji i najbrzi rezultat od bilo cega sto sam ikad probala vrijedi svake lipe :)
2016 11 20
> lorenaMil: > imala sam dosta zdravstvenih problema jedno vrijeme vecinom zbog pada imuniteta i konstantne promjene klime,uglavnom crni kim je izlijecio SVE u roku mjesec dana..morate samo provjeriti da je bas 100% ulje crnog kima..ima u bio ljekarnama..i da kao sto je vec netko napomenuo mora se biti konstantan s tim..ja sam uzimala 3 puta dnevno sa medom :) > svaka pohvala i dosad najbolji i najbrzi rezultat od bilo cega sto sam ikad probala > vrijedi svake lipe :) Dali mi mozete reci od kojeg ste proiuvođaca kupovali?! Hvala :)
2016 11 26