Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Europa92/Levis

Cure, Trebala bi vasu pomoc. Da li znate kakvo je radno vrijeme u Levisu u Arena centru? Tj.kolko dana po kolko sati se radi dnevno..Te da li isplacuju prijevoz? Hvala vam 😊😊
2016 11 26
znam da na nettu pise sve najgore o europi92
2016 11 26
Ja sam radila u toweru u rijeci i kako smo medjusobno pricale kako je kome tako su mi cure koje rade tamo u europi pricale isto svasta.. Nista dobro uglavnom..
2016 11 26
Kćer mi je radila u Europi92 u Rijeci - katastrofalno iskustvo!
2016 11 27
Ja sam bila na razgovoru za posao u Europi92, zenska me pitala nesto o meni kaj je pisalo i u zivotopisu vec, i htjela je da joj prezentiram prodaju nekog odjevnog predmeta, nakon kaj sam ja to napravila, pohvalila me kak sam to super izvela i time sam dobila neku nadu za poziv za dalje, ali ni a ni b od toga. Sefica od prijatelijce je radila tamo i morala je doslovno hodati za ljudima da kupe nesto.. Isto tako druga prijateljica radi u ducanu pored toga, i samo lose price slusa.. Uostalom, oni traze NON STOP djelatnike za rad, evo, tamo di sam ja bila je natjecaj iznova otvaran vec nekoliko puta, kroz pola godine...
2016 11 27
Hah... Slušaj mene i moje iskustvo, bježi od toga što je dalje moguće. Ako nisi po prirodi naporna osoba, željna borbe i svađe s kolegama oko dnevnog prometa, spremna slušati naporne brifinge, uvaljivati lažima robu,... Nisi za taj posao.
2016 11 28
Tamo prodaješ hvatajući ljude, i takva ti je i plaća... Kakav promet imaš mjesečni, prosjek prodanog artikla i broj prodanog jeansa takva ti je para.
2016 11 28
Uhvatili su me na očaj i besposleno stanje. Ali nikada više... To su doslovno traume, ja sam svaki dan plakala i tresla se prije nego bi otišla na posao, jer nisam znala kakav me dan čekao.
2016 11 28
Isti slučaj s mojom kćeri - plakala bi kad bi išla na šljaku :o :@ ! Na kraju smo joj ZABRANILI da tamo radi. Sjećam se kako je došla jednu večer sa šljake u šoku - kolegica iz smjene naslonila se dlanom na pult , a poslovotkinja ju je LUPILA po ruci, jer da nema nasljanjanja na radnom mjestu. Uzgred, poslovotkinja - nabrijana i u poslovnom odijelu s akt taorbom, imala je malo više od 19 god. A već faking bič :@ :@ :@
2016 11 28
Jedan od razloga zašto ne ulazim u taj dućan su naporne prodavačice koje hodaju za tobom...znam da to moraju, ali je užasno iritantno, pa mi je jednostavnije niti ne ulaziti.
2016 11 28
Frendica radila ,kaže jedno jako, jako dobro iskustvo (loše naravno).Izdržala 2 tjedna, dala otkaz , naravno nije plaćeno bilo. Ja kad uđem tamo, odmah sa vrata vičem samo gledam. Idu za mnom i nude, odmah kažem neću kupiti ništa jer za početak samo gledam.I tako im ponovim par puta, i dalje idu za mnom.*ebiga znam to im je u "opisu radnog mjesta", no da je iritantno je.Trebalo bi "velikog gazdu" i štičenike poslati na tečaj neki, čisto da vide kako se odnosi prema kupcima i djelatnicima, možda bi im se i promet povećao.
2016 11 29