Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Figaro/pegla - preporuke

Imam ravnu kosu i ponekad bih ju htjela nakovrčati pa me zanima je li za to bolji figaro ili neka tanja pegla za kosu i preporuke za određenu peglu/figaro koji je dobar i da ne oštećuje previše kosu. S obzirom da nemam baš iskustva s tim, razmišljala sam da možda kupim neki koji ima rukavice za zaštitu od topline, ali zbilja nemam pojma pa bih htjela da mi oni koji se razumiju preporuče nešto što je provjereno dobro :)
2017 02 01
Imam sličan kao sa slike ali mi se vise sviđa kako izgledaju kovrče "frkane peglom "
2017 02 01
teško je reći što je bolje, najbolje oboje! haha :') :') šalu na stranu, sad onako prvih par razlika koje su mi u glavi, iako najbolje probati oboje ako si u mogućnosti, kod prijateljice, susjede, nekoga tko ima nešto od toga pa vidjet' što bi ti najbolje odgovaralo. ;) pegla je super je kovrče ispadnu prirodnije, možeš i ispeglati kosu, možeš uviti vrhove, nekako ima više varijacija. a figaro je opet dobar ako ti se žuri, meni evo osobno figaro češće šljaka jer mi je puno brže i puno češće mi se uopće da koristiti, e sad, sve ovisi kakve ti se kovrče više sviđaju i koliko ti vremena treba tj. kakve debljine i duljine ti je kosa i koliko bi ti trebalo da si središ frizuru i radiš li to u zadnji tren ili puno ranije... ;)
2017 02 01
Meni, ne znam zasto, kovrce dulje drze kad ih napravim s figarom. U planu mi je uzeti ovakav kakav je loxy stavila. To sve ovisi o tvom tipu kose, moja je slamasta, suha, debele vlasi, teska, gusta i zapetljana, i ja se sa peglom sva pocupam jer mi pramenovi ne klize lijepo. Ako imas tanju, svilenkastiju kosu, vjerojatno bi ti i pegla bila ok.
2017 02 01
Meni isto kovrce traju duze sa figarom, ali lijepse sa peglom, jedino sto mislim da pegla dosta ostecuje za razliku od figara. Od remingtona vrijedi uzeti jer su bar po kom kvalitetni.
2017 02 01
> danijela227: > Meni isto kovrce traju duze sa figarom, ali lijepse sa peglom, jedino sto mislim da pegla dosta ostecuje za razliku od figara. Od remingtona vrijedi uzeti jer su bar po kom kvalitetni. Slažem se, sta god uzmes od remingtona nećeš pogriješiti :D
2017 02 01