Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Magnetska rezonanca

Pozdrav cure, evo htjela sam vas pitati zna li tko koja je procedura za naruciti se za magnet na Rebru, koliko se otprilike ceka, isplati li se ici privatno i jel to stvarno strasno kao sto svi kazu da je?
2017 02 07
Naručuje se osobno ili mailom ili faksom na centralno naručivanje.Čeka se od mjesec dana do godine,ovisno o dijagnozi.Često imate na ponudi dana ili crnom jajetu ponude za magnetnu i sa 70% sniženja,tako ako smatrate da je hitno,ponekad se isplati i iskeširati svoj mir.Ako ste klaustrofobični,magnetna zna biti noćna mora :) ,ali što se mora i preživi se.
2017 02 07
Bas sam sad isla gledati, posto moram snimati dva segmenta da li gdje ima kakav popust. Nisam klaustrofobicna, ali cim nogom krocim u bolnicu onda sam zivi mrtvac i ovo mi je koma vec 😱
2017 02 07
ne znam za rebro, ali u karlovcu koji je manji grad i manja je fluktuacija bolesnika je cca 6 mj do godine dana, katastrofa živa. Slažem se s dućanom, ponekad je bolje iskeširati. Moj deda je trebao čekati 7 mj, dobro da je platio jer mora obavezno, što hitnije na operaciju, to su mu otkrili na MR. E sad...
2017 02 07
Da znam to je ono najgore jer nikad se ne zna, a gore je jos to sto za dva segmenta moram dati 3000kn. A znate i sami kakva je situacija 99% ljudi danas i nije to nas samo tako, jucer sam iskesirala za privatnog doktora 600kn samo za pregled jer da sam isla na rebro cekala bi tko zna koliko, a iskreno cula sam da je taj pregled do 300kn i ovo jucer me ubilo,i jos sam dobila uputnicu za dnevnu bolnicu s 10 pretraga, dvije ginekoloske i jos taj MR.
2017 02 07
ja ne znam kaj da ti kažem, moguće je da dobiješ i prije...probaj se raspitati i za okolne bolnice( karlovčani recimo često idu u ogulin koji je sat vremena autom jer nema gužve gotovo nikada). Jest da se put plati, ali treba sve staviti na papir :)
2017 02 07
Da, istina. Budem vidjela, manje ce me ispast put nego privatno ici na MR, to je sigurno.
2017 02 07
Hvala na savjetima od srca! ☺️
2017 02 07
Ja sam bila u Opatiji na MR glave u klinici Thalassotherapia i čekala na pregled oko 5 mjeseci (preko uputnice). Ona kabina nije bila uopće zatvorena znaci samo oko glave mi je bio onaj uređaj a i gore sa strane tjemena je bilo otvoreno, također ruke i donja strana tijela cijela na otvorenom. Meni je to bio najveći strah zbog klaustrofobije ali cim sam vidjela da je sve otvoreno mi je laknulo. 30 min mi je proslo tik-tak, opustis se i gotovo :) Mozda nije toliko vezano uz temu ali ako te to plaši, ne mora. Nadam se da imaju novije uređaje tamo 😃
2017 02 07
Ja sam isla na magnetsku zbog migrena i narucila se na Rrebro i dobila sam termin za 2-3 mjeseca otrpilike. Sto nije puno. Medutim, nazvali su me iz Medikola i pitali da li mogu doci kod njih odmah sutra jer su imali neki deal s hzzo-m besplatno i to su im ovim s Rebra proslijedili moje podatke. Tako da sam odmah sutradan isla na magnet u Medikol i s tim nalazima normalno na Rebro. Meni nitko ne vjeruje, ali ja sam skoro zaspala tamo :D trudila sam se svim silama da ne zaspim pa da se ne mrdnem. Nikakva kalustrofobija. To ti udara, zuji, ali meni to ama bas nista nije bilo strasno niti neugodno. Kazem, ja sam skoro zaspala. A prije toga sam isto citala svakakva iskustva, traume drugih ljudi, bla bla.. Opusti se, vidjet ces da nije ni s od strasno ;) sretno!
2017 02 07
Osim medikola ima još privatnih klinika sa ugovorima sa HZZom,ne košta ništa malo zvati i ostaviti podatke,možda ćete imati sreću pa Vas pozovu brzinski na pregled.Tako je meni bilo,a vidim da nisam sama sa takvim pozitivnim iskustvom.I da,velika je razlika između aparata na kojima se radi magnetna,a i osoblju koja radi pretragu.
2017 02 07
Imali su produženi ugovor od 6 ili 7 mjeseca do 31.12 .2016.neznam dali je ugovor produžen na 2017
2017 02 07
Ajme odlicno!!!!!!! Hvala punoooo svima! Frendica je bila na Rebru i kaze da je umrla od straha, aparat prestar neki i da je koma. 😱 Zovem Medikol odmah, puno hvala! 😘❤️
2017 02 07
Ne razumijem se bas u te radiološke pretrage,ali nazalost smo imali potrebe u familiji za takvim pretragama i za pet ct u medikolu su nam rekli da je bolji od MR.
2017 02 07
Clan obitelj trebao je napraviti mr u rijeci ali trebali smo cekati oko 7mj. A nismo mogli dopustite se tako da smo isli privatno u Medico, jako dobra poliklinika. Zvapa sam i odmah drugi dan smo dosli na red. Od doktori do aparati sve je bilo super. Platili smo 1200kn jer su imali neku akciju 25% snizeno. Probajte vidijeti s Medikol, ali provijerite i Medico, znam da i oni su imali s hzzzo ali neznam dali imaju jos, probate provijerit.
2017 02 07
1 2